fbpx

Journey Fest fuldender deres lineup med to nye tilføjelser

Foto: Dungen // Ollie Nordh (pressebillede)

Med de to sidste navne tilføjet kan Journey Fest præsentere deres fuldendte lineup til mini-festivalen i Copenhagen Distillery med fokus på upcoming talenter.

I dag har Journey Fest løftet sløret for de to sidste navne til deres lineup, nemlig det svenske psychband Dungen og indiepop-bandet Gorgeous.

Dungen er et psykedelisk rockband fra Stockholm, der også drager inspiration fra country og folk. De har spillet i mere end 20 år og har i den periode leveret en lind strøm af albums, hvoraf Ta Det Lugnt fra 2004 nærmest har opnået kultstatus. De har varslet nyt album i 2022, og med deres tendens til at søge nye retninger kan man ikke andet end at se frem til det.

Gorgeous er derimod et helt nyt projekt bestående af forsanger Maríe Louise Bjarnasson og producer Andreas Murga. Projektet er så nyt, at de spiller deres første koncert på Journey Fest i år. Med deres country-inspirerede indiepop, glæder vi os til at høre, hvad de har at byde på.

Journey Fest forsøger at præsentere mindre kendte navne til et større publikum. Kasper Bisgaard, der er promoter for smash!bang!pow! og står bag Journey Fest, udtaler i en pressemeddelse:

Vi har altid præsenteret line-ups, der gerne skulle prikke til folks nysgerrighed, og præsentere publikum for både de bands, de kender og elsker, og de bands de endnu ikke vidste, de kunne blive fans af. Den her udgave handler desuden om at gå på opdagelse sammen, for det er netop dét, vi har savnet allermest under lockdown.

Journey Fest var en af de sidste begivenheder der fandt sted, inden sidste forårs nedlukning og de er nu tilbage med et lineup der desuden inkluderer navne som Erika de Casier, Brimheim, Blaue Blume og Velvet Volume.

Du kan se det fulde lineup nedenfor:

Blaue Blume (DK)
Erika de Casier (DK)
Selma Judith (DK)
Bbybites (DK)
Communions (DK)
eee gee (DK)
Gorgeous (DK)
Hôy la (NO)
Iceage (DK)
Dungen (SE)
SULKA (DK)
Velvet Volume (DK)
Brimheim (DK)
Prisma (DK)
Senso (DK)
Yellow Spoon (DK)

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com