fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 35

Foto: BAEST // Anna Marín (Pressebillede)

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra en sensommerfestival til hård dødsmetal. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

BAEST m. support: Katla

Hvornår: Den 2. september
Hvor: Musikhuset Posten

Dødsmetalbandet BAEST har fornøjelsen af en headlinerkoncert på Musikhuset Posten i Odense, og det skal man ikke ønske sig at gå glip af. Med to prisvindende albums på repertoiret er der garanti for, at den musikalske kvalitet er i top – dog ved enhver metalfan, at uanset hvor god en studieindspilning, så bør musikken inden for denne genre opleves live. BAEST udgav i foråret deres seneste album Necro Sapiens, som de har lovet at præsentere til koncerten. Udover dette, har du også muligheden for at opleve Katla, der med deres black doom-musik gør sig klar til at varme publikum op til en dyster aften, hvor man helst skal forlade stedet med ondt i nakken efter flere timers headbanging.

BATHSHEBA

Hvornår: Den 2. september
Hvor: Lille VEGA

Den unge sangerinde BATHSHEBA styrer direkte i retning mod at blive Danmarks ukronede R&B-dronning og begejstrer både publikum og anmeldere. Hun indtager Lille VEGA den 2. september, med sin første headliner-koncert, og hvis man skal dømme efter hendes præstation på Øresound Festival, så er der lagt op til en kæmpe fest med BATHSHEBA i centrum.

Journey Fest

Hvornår: Den 3.-4. september
Hvor: Copenhagen Distillery

Nu troede man måske, at festivalsæsonen var ovre, men hvis du savner festivalstemningen og de mange koncertoplevelser, kan du i weekenden opleve Journey Fest på Copenhagen Distillery. Festivallen, der foregår over to dage, har det formål at fremhæve de mest interessante tendenser på musikscenen lige nu. Her kan du blandt andet opleve acts som den fremadstormende Erika de Casier, drømmende PRISMA og altpop-fænomenet Selma Judith. Henover weekenden vil man altså på Journey Fest kunne opleve noget for enhver smag.

Mags + Nille Nyc + Kindsight

Hvornår: 4. september
Hvor: Tapperiet

På lørdag har man muligheden for at opleve tre acts, der hver især er spændende nok til at kunne bære en aften i sig selv. Aftenen er en del af Tapperiets koncept ‘Rotation’, hvor man har muligheden for at opleve noget nyt. Til denne aften kan man blandt andre opleve Mags, der laver upbeat og fængende pop, hvor hun med sin sprudlende personlighed tryllebinder sit publikum. Man vil også kunne opleve sangerinden Nille Nyc, der med sin ørehængerpop åbner op for en helt ny verden, man kan træde ind i. Sidst men ikke mindst kan man opleve bandet Kindsights drømmende indierock. Hvis man gerne vil have en oplevelse, hvor man kan smage på lidt forskelligt, bør man helt klart slå et smut forbi Tapperiet på lørdag.

Hej Søster Fest

Hvornår: Den 4. september
Hvor: VEGA

Hej Søster er en græsrodsorganisation, der har det formål at sætte danske kvindelige artister på dagsordenen, og på lørdag kommer denne mission til udtryk gennem en stjernespækket koncertoplevelse med nogle af Danmarks stærkeste musikere. Man vil både kunne opleve den komiske singer/songwriter Annika Aakjær, der konsekvent formår at underholde publikum med intet andet end en guitar, stemmen og sine finurlige og poetiske tekster. Hvis man er mere til elektropop, kan Lydmor levere varen med sin eksperimentelle og altid overraskende musik. Hvis man efter dette savner at blive væltet omkuld af hård attitude og endnu hårdere punchlines, kan man også opleve rapperen FVN. Der er ikke plads i denne artikel til at nævne alle de sublime kvinder, der på lørdag indtager Store Vega.

Gå heller ikke glip af:

Jada – 3. september, Tivoli

Lukas Vanggaard – 4. september, Dexter

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com