fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 34

Foto: BLÆST // Edi Cliff (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

BLÆST – “Ego”

Popgruppen BLÆST er godt i gang med at indtage den danske musikscene og blæse den godt og grundigt bagover med deres ørehængende popmusik, der griber fat i jordnære og håndgribelige hverdagsemner og transformerer dem til groovy dansehits. I dag udgiver den poppede kvartet singlen “Ego”, der endnu engang viser den ungdommelige og nærmest ustoppelige drivkraft, som står bag gruppens store succes. “Ego” er en ubesværet og tilbagelænet popsang, der handler om, at gøre noget udelukkende for at booste sit eget ego. Singlen drives fremad med et lækkert beat og en fængende melodi, der gør det nært umuligt for dig at sidde stille – og netop derfor passer den perfekt til vores fredagsplayliste i denne uge.

Angående Mig – “POLYFILLA AF LIGEGYLDIGHED”

Angående Mig har efterhånden fået en særlig plads på den alternative hip hop-scene i Danmark. Med sit forvrængede lydbillede forvandles hendes stemme til en mekanisk organisme, som afvasker grænserne mellem mennesket og maskinen. Teksterne er ligeså dybe og poetiske, som de er rå og vrede. “POLYFILLA AF LIGEGYLDIGHED” er det seneste skud på stammen fra den særprægede hip hop-artist, hvor vi atter for at høre en inderlighed i hendes brug af det danske sprog i singlens intense sangtekst. Det er uden tvivl endnu et kraftfuldt nummer, som Angående Mig leverer denne fredag, og derfor fortjener den en plads på vores Ugens Uimodståelige-playliste.

siné – “2GOOD2U”

Det er kun det andet singleudspil fra den spirrende kunstner siné, som udkommer denne fredag. Efter at have modtaget ros fra sin debutsingle opfølger siné med andensinglen “2GOOD2U”, som er et energisk breakup-popnummer. Omkvædet har masser af girl-power, energi og selvsikkerhed, hvor siné fastslår, at hun altså er for god til den her kærlighedsromance. I kontrast trækker siné lidt i land i singlens vers, for er hun nu virkelig kommet videre? Singlen er skabt omkring et relaterbart og humoristisk udgangspunkt, som nærmest kan høres i den legende melodi og det hoppende beat, som sangen er bygget op omkring.

Ellers tilføjet:
Athina – “Is It Any Wonder – Lazy Weekends Remix”
Carl Knast – “Computerfelj”
CHVRCHES – “Violent Delights”
Enilora – “Confetti”
Filuka – “Lidt For Lidt”
Frederikke – “Mindre”
GRETA – “Forever We’ll Be Dancing”
Go Go Berlin – “See the Light”
Halsey – “I am not a woman, I’m a god”
Jærv – “Er Det Uendeligheden”
Kidd – “Slikhår”
lil cat – “red blues”
Mina Okabe – “Miss Those Days”
Nille Nyc – “About You”
Nima – “Plateau”
Nøx – “Mer vil ha mere”
PRISMA – “Villains of the Night”
Sigrid – “Burning Bridges”
Tanajah – “Paradise”
Trentemøller x Loa & Koan – “J.P. And the End if the World (Trentemøller Remix)”
WIDE – “Easy Love”
Wildhart – “Turn the page”

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com