fbpx

Britiske Glass Animals udgiver singlen “I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)” med tilhørende musikvideo

Foto: Glass Animals // UMG (PR)

Billboard-bandet Glass Animals udgiver ny single oven på succes af musikhistorisk karakter.

Glass Animals‘ dobbelt-platinsælgende single “Heat Waves” fra sidste år har netop rundet en milliard streams og gjort kvartetten til én af Storbrittaniens største musikeksporter. Det kunne måske få nogle bands til at tage den med ro og lige synke succesoplevelsen. Sådan et band er Glass Animals dog ikke – tværtimod. I dag har de nemlig udgivet singlen “I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)” med en tilhørende musikvideo.

Sangen emmer af coronakuller og handler om de frustrationer, længsler og indebrændte energier, som vi nok alle har mærket i løbet af det seneste halvandet år. Bandets frontperson Dave Bayley udtaler selv følgende om singlen, der blev til under nedlukningen:

Det føltes som om, at vi alle blev proppet ned i en trykkoger, og at der ikke var nogen mulighed for at lade dampen slippe ud. Det er netop det, sangen handler om. Trykkogeren, der udvider sig og sprækker, men ikke kan lette trykket. Jeg håber på, at folk vil slukke for deres devices, sætte denne her sang på for så at lukke øjnene og opleve en forløsning bare for et øjeblik.

Sidste sommer udgav de deres tredje album Dreamland midt i en verdensomspændende pandemi. I den forbindelse fik vi et eksklusivt interview med Bayley om albummet, tourné-aflysningerne og deres alternative PR-strategier, hvilket du kan læse mere om lige her.

Lyt til singlen og se den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com