fbpx

by:Larm-aktuelle Murmur er ude med lofi-pop-singlen “Me & You”

Foto: Andreas Bjørseth (Pressebillede)

Den fremadstormende norske artist Murmur er ude med en ny single og en tilhørende musikvideo i ægte lofi-stil.

Om lidt over en uge spiller den norske indiepopper Murmur på by:Larm Festival 2021 i Oslo. Som optakt til sin koncert har hun netop smidt singlen “Me & You”, der emmer af charmerende lofi-vibes og et finurligt DIY-udtryk. Sangen handler om at affinde sig med verdens brogede nuancer og erkendelsen af, at man både er sin egen bedste ven og værste fjende.

Singlens tilhørende musikvideo er lavet af Andreas Bjørseth, der også har arbejdet med blandt andre Boy Pablo og Sassy 009. I den æstetiske video følger vi Sunniva Mellbye, der står bag aliasset Murmur, under en solskinsfuld sommerdag, mens hun hopper i vandet, danser, ryger og shopper. Det visuelle VHS-islæt går på fineste vis hånd i hånd med Murmurs varme synths og retro-klingende trommemaskiner, hvilket giver en samlet fornemmelse af, at man træder ind i et helstøbt og defineret univers, der hænger sammen på flere parametre.

Lyt til “Me & You” og se den tilhørende video på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com