fbpx

T. Evann og Oscar Lang Giver fingeren til sociale medier på ny single

Foto: Kane Layland (Pressebillede)

Den britiske producer T. Evann deler singlen “Pointing The Finger” som en teaser for hans kommende EP, der udkommer den 22. oktober.

Producer og sangskriver T. Evann har i samarbejde med sanger Oscar Lang udgivet singlen “Pointing The Finger”, som er en kritik til falskheden og den spildte produktivitet som følger med sociale medier. T. Evann er kendt for sin charmerende vokal og smitsomme melodier. Han kombinerer et drømmende lo-fi lydbillede med psych-poppede guitarer og atmosfæriske synthesizere og keyboards.
Om den nye single fortæller de to musikere:

– Sangen handler om overflådet af information fra sociale medier og dets falske fornemmelse for produktivitet. “Pointing The Finger” kigger på de falske successer fra sociale medier og hvordan det kan have en negativ effekt på personlig velvære og selvsikkerhed. Den konstante strøm af information og andre menneskers præstationer kan nogle gange give den modsatte virkning, som leder til selvtillidsproblemer. Nummeret blev skrevet i en tid, hvor jeg begyndte at få de her følelser.

Du kan høre “Pointing The Finger” lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com