fbpx

The Great Escape Festival annoncerer de første 50 navne til 2022

Foto: Jada // Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

Den britiske branchefestival lægger hårdt ud med de første 50 navne til musikprogrammet for 2022 og løfter sløret for launch-eventet FIRST FIFTY, der finder sted allerede i november.

Den legendariske Brighton-festival The Great Escape har netop annonceret de første 50 artister, der skal spille til festivalen i 2022 mellem den 11. maj og den 14. maj. Blandt de annoncerede er den danske popdronning Jada, der også spiller på by:Larm Festival og dermed står på randen af sit helt store internationale gennembrud. Den anmelderroste og prismodtagende hitmager bliver ved med at bevæge sig i accelererende fart mod stjernerne, og intet tyder på, at hun har tænkt sig at vende om.

Du kan også glæde dig til den norske K-pop-inspirerede artist ur Monarch fra Bergen, som vi tidligere på året havde med på vores liste over 21 nordiske navne du skal holde øje med i 2021. På daværende tidspunkt havde hun faktisk ikke udgivet nogle officielle singler, men har sidenhen beriget os med hårdslående, skarpskårne og velproducerede popsange, som virkelig har fanget os herinde på redaktionen.

I anledningen af de første 50 artistannonceringer afholder festivalen allerede i år launch-eventet FIRST FIFTY mellem den 17. og den 19. november, der både vil indebære fysiske og online koncerter.

Tjek alle 50 annonceringer ud herunder:
ADAM MELCHOR
ALICE PISANO
BXKS
CHARMAINE
CONCHUR WHITE
CONOR ALBERT
CROWN LANDS
CV VISION
DAISY BRAIN
DEA MATRONA
DEEMA
DELILAH MONTAGU
DORA
DREYA MAC
EFÈ
ENNY
ENUMCLAW
FINN ASKEW
GABRIELS
GALLUS
GUSTAF
HAMISH HAWK
HEIGHTS
HUSSY
ISABELLE BROWN
JADA
JOHANNA WARREN
KAM-BU
KEG
KILL BIRDS
KWAKU ASANTE
LIME GARDEN
LUNAR VACATION
MALADY
MAPLE GLIDER
MISO EXTRA
MYSIE
POWERPLANT
PRIYA RAGU
SAM RYDER
SIPHO
SOMEONE
SYCCO
TEKE::TEKE
TEMS
THE CLOCKWORKS
UNSCHOOLING
UR MONARCH
WALLICE
WU-LU

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com