fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 36

Foto: JEURU // Sony (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Ju Kaia – “Fool Around”

Ju Kaia har ført sig frem på den danske musikscene med sin jazzede vokal og sine lækre soul-poppede toner. I sidste uge havde hun æren af at opvarme til BATHSHEBA i Lille VEGA, og hendes karriere har hurtigt taget fart. Ju Kaia har hang til at skrive catchy og farverige sange, og hendes seneste udgivelse “Fool Around” er bestemt ingen undtagelse. Singlen har en fremadbrusende drivkraft og en stærk musikalsk nerve, der ikke kan gøre andet end at give dig lyst til at danse. Og netop derfor har vi valgt at tilføje Ju Kaias “Fool Around” til denne fredagsplayliste.

JEURU feat. NikkiH2OP – “No Time To Weep”

Den amerikanskfødte musiker JEURU slog sig for et par år siden ned i Danmark, hvor han har etableret sig som en iørefaldende R&B-kunstner på den danske musikscene. Hans musik bærer præg af en moderne og international lyd, der foruden R&B trækker på soulet pop og elektronisk musik. På hans nye single “No Time To Weep” har JEURU slået sig sammen med den elektroniske artist NikkiH2OP, der måske er bedre kendt som When Saints Go Machine-forsanger Nikolaj Vonsild. Samarbejdet har affødt en elektronisk ballade, der handler om JEURUs tvivl på sig selv, som opstod under pandemien. Nummerets energi træder i kraft gennem de to kunstneres forskellige vokale udtryk, som komplimenterer hinanden på en dejlig underspillet facon, og som virkelig formår at føre det ellers low-tempo beat fremad. På trods af at “No Time To Weep” udfolder sig i et roligt tempo, passer nummeret altså perfekt som et tilbagelænet afbræk på vores fredagsplayliste.

GRO – “One Two Free Fall”

Julie Møller Christiansen er musiker og producer bag kunstnernavnet GRO, som for ganske nyligt har meldt sin ankomst i Danmarks musikalske landskab med hendes elektroniske art-popmusik. GROs begyndende musikalske rejse er dog langt fra gået ubemærket hen, og nu er hun ude med sin tredje single “One Two Free Fall”, som er bygget op omkring en skarp vokal og et fortryllende harpespil. Omsvøbet i et mere løssluppent og elektronisk lydbillede udgiver GRO sin single i anledning af International Suicide Prevention Day, og udover det ekstremt vigtige og alvorlige budskab er dette singleudspil et stærk nummer, som sagtens kan rumme en plads på ugens fredagsplayliste.

Ellers tilføjet:
AMEA – ”Billion”
BÜNNI – “Favorite Place”
DAYYANI – “My Shit”
Elias Boussnina – ”Heroine”
Freja Kirk – “But I’m Okay”
Glass Animals – “I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)”
iomfro – “jeg føler”
Julez – ”A Tribe Called Harmony”
LÉON – “Dancer”
Lyoe – ”Relations”
Markus Matland – “Then I’m Gone”
M.I.L.K. – ”Loving To Go”
Oliver Lübbert – “Farvel (Himlen Over Byen)”
O/RIOH – ”Money, Pt. 1”
Pauline – ”Noget For Nogen”
Phtalo – “Emotions Are My Power”
Pil – “Inde I Mig”
SANDSLOTT – “Kloppen”
The Lost Weekend – “Colors Breaking Loose”
Vakle feat. Espichicoque – “Through Ur Eyes”
Vincent Wood – ”Illusion”
Yumu Zouma – “Give It Hell”

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com