fbpx

Erika de Casier udgiver stilfuld livession i samarbejde med COLORS Studios

Foto: Dennis Morton (Pressebillede)

Den anerkendte YouTube-kanal COLORS har inviteret danske Erika de Casier ind til en livesession, og resultatet er ganske enkelt eminent.

Det er efterhånden blevet et indiskutabelt faktum, at Erika de Casier er et af de mest internationalt hypede acts, som vi har herhjemme. Den fremadstormende popkomet har blandt andet allerede landet en pladekontrakt med det UK-baserede tastemaker-label 4AD og spillede i weekenden et show på den prestigefyldte branchefestival by:Larm 2021 i Oslo. Nu kan hun også skrive en COLORS-livesession på sit CV.

Den internationale YouTube-kanal COLORS har siden 2016 sat spot på nogle af de mest interessante og originale artister fra hele verden gennem æstetiske livesessions. Kanalen har over fem millioner abbonenter og har tidligere udgivet sessions med artister som Billie Eilish og Doja Cat, ligesom både danske CHINAH og Hans Philip har været repræsenteret.

Nu er det så 00’er-popperen Erika de Casier, der har fået æren af performe i COLORS’ minimalistiske kulisser og dermed blive eksponeret for et stort internationalt publikum. I videoen synger hun sangen “Make My Day” fra andetalbummet Sensational, der med sine bløde R&B-vibes og stærke hooks passer perfekt til formatet.

Du kan tjekke Erika de Casiers performance af “Make My Day” ud på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com