fbpx

Nordiske Hits // Uge 43

Foto: LÉON (PR)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

LÉON – “Soaked”

Den svenske indie-darling LÉON er ude med singlen “Soaked”, der byder på et charmerende mix af syntetisk dream pop og nostalgisk new age. Udspillet følger op på hendes seneste single “Dancer” og fortsætter det ekstremt høje niveau med et gedigent pophåndværk. På et solidt og effektivt fundament af frembrusende trommer og The Weeknd-klingende synth-figurer udfolder hun blide og fængende popmelodier, og “Soaked” skriver sig dermed ind i et kvalitetsbevidst katalog af LÉONs hyperstreamende scandipop. Et virkelig stærkt track, som på alle måder er et lyt værd.

Chris Holm – “Changes”

Bassisten Chris Holm fra den norske instrumentaltrio Orions Belte har netop annonceret sit kommende soloalbum og deler i den forbindelse den indiepoppede single “Changes” som en smagsprøve. Faktisk har alle trioens medlemmer hvert deres soloalbum på trapperne, hvilket hænger sammen med bandets idé om at fremvise deres individuelle musikaliteter og skabe nogle rum, hvor de som individer kan sætte deres egne kunstneriske præmisser. “Changes” er en virkelig dejlig popsang, der passer perfekt til en rolig onsdag eftermiddag, og derfor har den naturligvis fortjent en plads på vores liste over ugens Nordiske Hits.

Reem – “Flip The Switch”

Det dansk-palæstinensiske poptalent Reem har trods sin unge alder gjort et overbevisende indtog på den kommercielle scene med hendes streamingvenlige R&B. Hun har netop sluppet singlen “Flip The Switch”, der fortsætter det tårnhøje popniveau fra hendes tidligere singler, og som trods det tilbagelænede tempo er virkelig svært at sidde stille til. Med stærke hooks, et 808-baseret trommebeat og en eminent vokalføring er “Flip The Switch” en magtdemonstration af et poptrack, som du i den grad bør give et skud.

Ellers tilføjet:
Bette – “falder”
BJOERN – “What You’re Doing”
carrie white – “Paint My Nails”
Dusin – “Snakker Ikke Om Følelser”
FEELTHEPAYNE – “Lately”
Fieh – “Grendehus Funkadelic”
flora cash – “time machine”
Fusia – “Hate in Stereo”
girlcrush – “Lucky”
GR8SCOTT – “Won’t Be Drinking”
henfald – “gå til ro”
Isogenic – “Going Nowhere”
Loa & Koan – “Holy Lovers”
Melissa Inya – “Lion’s Den”
Mellemblond – “For at noget kan blomstre”
MILA – “Male Room”
Noah Carter & School of X – “Dirty Disco”
Okay Kaya – “Book of Love”
Peaceful James & HEISAM – “Changes”
Plási – “14 Days”
Stella – “Modern Girl Poetry”
To Absent Friends – “The Loop Inside the Loop”

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com