fbpx

Splinterny duo Pumps udgiver debutsingle med tilhørende musikvideo

Foto: Peer Jon Ørsted (Pressebillede)

Duoen Pumps leverer 00’er inspireret popmusik med referencer til Superheroes og The Cardigans.

Den nye, danske duo Pumps består af August Hoffmann og Oskar Schade, og de har netop påbegyndt deres musikalske eventyr med debutsinglen “She’s Too Cool (For You)”. Duoen bevæger sig i 00’ernes plastikverden og tager kiksede og ucoole emner op, som omsvøbes i et poppet lydbillede med et nostalgisk tilbageblik på et 00’er æstetisk univers.

Debutsinglen “She’s Too Cool (For You)” handler om ungdomsfesten, der går galt, og som hurtigt kommer til at føles som jordens undergang. Nummeret kom til som en hyldest til de uheldige romancer, og til singlen medfølger en tilbagelænet musikvideo, som blandt andet er filmet foran storkespringvandet i København.

Du kan se og høre debutsinglen og musikvideoen til Pumps “She’s Too Cool (For You)” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com