fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 42

Foto: Stella (PR)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Bette – “falder”

Den danske R&B-dronning Bette har netop sluppet den silkebløde single “falder”. På det nye udspil perfektionerer Bette sit soulede popunivers, og der hersker absolut ingen tvivl om hverken kvaliteten af håndværket eller de tårnhøje kreative ambitioner. Kombinationen af hendes nuancerede eftertænksomhed i lyrikken og den legesyge og undersøgende nysgerrighed i musikken står knivskarpt på “falder”, der desuden er førstesinglen til hendes kommende debutalbum. Bettes charmerende og fløjlsbløde stemme på “falder” er den perfekte måde at starte sin weekend på, og derfor har vi naturligvis placeret den på vores liste over ugens mest uimodståelige singleudgivelser.

GR8SCOTT – “Won’t Be Drinking”

GR8SCOTT er en spritny artist, der for nyligt debuterede på dette års SPOT Festival. Bag kunstnernavnet står den kun 19-årige Elias Nielsen, og singlen “Won’t Be Drinking” er hans første udgivelse nogensinde. GR8SCOTT laver farverig og retrofuturistisk popmusik med en autentisk ungdommelig nerve, der med sikkerhed kan bringe ham virkelig langt. “Won’t Be Drinking” handler om at feste uden alkohol i blodet og udgives som første smagsprøve på en kommende debut-EP, der lander næste år. Med stærke hooks, et opløftende omkvæd og en international poplyd har den unge artist meldt sin ankomst på den danske popscene, og noget tyder på, at vi kommer til at høre meget mere fra ham.

Stella – “Modern Girl Poetry”

Stella er endnu en spændende debutant på den danskemusikscene, som vi har valgt at placere på denne uges UIMODSTÅELIGE-playliste. Hun er den nyeste signing hos musikselskabet The Bank, der desuden arbejder med veletablerede artister som DOPHA, The Minds of 99 og Joyce, og hendes debutsingle “Modern Girl Poetry” er et virkelig stærkt poprocket track med en charmerende vintage lyd og et solidt singer/songwriter-fundament. Stella har tidligere mødt folk, der ikke støttede tilstrækkeligt op om hendes musikdrømme, og det er netop de udfordringer, som danner grundlaget for hendes ambitiøse debutsingle. Nu er hun nemlig flyttet til København for at forfølge sin drøm, og det er vi virkelig glade for. Vi glæder os virkelig meget til at følge Stellas rejse op gennem det danske vækstlag, og “Modern Girl Poetry” er en eminent start på den rejse.

Ellers tilføjet:
Aleks Grey – “Florence”
Alexander Grandjean & Lleoh – “Juliet”
Animal Collective – “Prester John”carrie white – “Paint My Nails”
Chloe Lilac – “19”
Crayon, Tora & Grazy Hopkins – “Misplaced”
Dusin – “Snakker Ikke Om Følelser”
ELYSS – “Die With Me”
FEELTHEPAYNE – “Lately”
Fieh – “Grendehus Funkadelic”
flora cash – “were you ever with me?”
girlcrush – “Lucky”
Katelyn Tarver – “Hurt Like That”
Loa & Koan – “Holy Lovers”
Melissa Inya – “Lion’s Den”
MILA – “Make Room”
Noah Carter & School of X – “Dirty Disco”
No Rome – “When She Comes Around”
Peaceful James & HEISAM – “Fool 4 U”
Polo – “A Place Between States”
The Ramona Flowers – “Up All Night”
Sology – “Living Through the Lights”

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com