fbpx

Ny københavnsk festival løber af stablen til sommer

Foto: When Saints Go Machine // Daniel Hjort (Pressebillede)

Til sommer kan du opleve elektronisk musik på Refshaleøen, når ølbryggeriet ÅBEN skyder festivalen O i gang for første gang.

Det vælter frem med nye spændende festivalkoncepter, og det nyeste skud på stammen er den spritnye københavnerfestival O, der netop har annonceret de første syv navne til sommerens musikprogram. Festivalen er arrangeret af ølbryggeriet ÅBEN i samarbejde med Live Nation og finder sted på Refshaleøen fra den 11. august til den 13. august næste år.

Blandt de syv annoncerede navne kan du blandt andet finde de danske elektrolegender fra When Saints Go Machine, der tilbage i foråret udgav deres forrygende album Emotional, som vores anmelder kvitterede med fire ud af fem mulige stjerner i sin anmeldelse. Den danske elektrotrio deler lineup med både danske og internationale navne, og der er ingen tvivl om, at arrangørerne har lagt op til en helt særlig festivaloplevelse.

Du kan læse mere om festivalen lige her.

Samlet liste over annoncerede navne:
AV AV AV (DK)
Caribou (CA)
Courtesy (DK)
Jayda G (CA)
JEURU (US/DK)
Romy (CA)
When Saints Go Machine

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com