SNASK og KLIPO slår sig sammen i fælles livemusikvideo til ny single

Foto: Synkron // PR

Den elektroniske duo SNASK er gået sammen med elektropopperen KLIPO om et dynamisk og beattungt nummer med en tilhørende livemusikvideo.

Mødet mellem EDM og elektropop udgør den nye single “Dream About You”, som er produceret i det musikalske samarbejde mellem duoen SNASK og soloprojektet KLIPO. Den elektroniske duo SNASK dyrker et energisk og ambient lydunivers, som inspireres af blandt andet house, moderne pop og EDM-genren UK garage. Som kontrast producerer Johannes Bruun, som er solisten bag KLIPO, elektropoppet musik, som fremføres af hans sårbare vokal.

Det er netop kombinationen mellem de to musikalske verdener, der møder hinanden på nummeret “Dream About You”. Det tunge beat, de akustiske trommer og insisterende synthesizere skaber et fyldigt lydunivers, hvor KLIPOs elektropoppede vokal og sangskrivning svæver over den enorme, elektroniske lydmur. Om nummeret fortæller Johannes Bruun:

– “Dream About You” er en sang om fugtige sommeraftener på en mark med én, man elsker. Eller rettere sagt; længslen efter netop dét. Det er en teenage-heartbreak-hymne om både forvirringen og euforien I at forelske sig. ‘I don’t have time to wait for you to ‘come out, only your hands make me come… alive,’ skildrer min historie om seksualitet og tvivl,

Den dynamiske single udgives i selskab med en forblændede og dansabel livemusikvideo produceret af Synkron, som du kan se lige her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com