fbpx

T. Evann og Oscar Lang skaber en syret romance i ny musikvideo

Foto: T. Evann // Kane Layland (Pressefoto)

Musikvideoen til singlen “Pointing the Finger” er en surrealistisk kærlighedsfortælling.

Det er ikke alt for længe siden, vi kunne skrive om resultatet af samarbejdet mellem T. Evann og Oscar Lang, da de i september udgav singlen “Pointing the Finger”. Nu har de to London-baserede musikere tilføjet en visuel dimension til nummeret med en ny musikvideo. I videoen ser man en mand med enorme papmaché-hænder, der som en anden infomercial-statist fumler sig igennem livet med stort besvær. Mens han på en britisk pub forsøger at drikke en fadøl med stort besvær, spotter han for enden af baren en kvinde, med samme fysiske tilstand som ham. Hun lægger ligeledes mærke til ham, og hun retter genert (og igen, med stort besvær) sit hår og de falder i snak, hvorfra der udfoldes en kær og humoristisk romance.

Udover musikvideoen har T. Evann, med det borgerlige navn Tyler Darrington, i går kunne løfte sløret for sin nye EP Pocus, der rummer alt fra følsom singer/songwriter-ballader til psykedelisk rock. Om EP’en fortæller T. Evann:

– Nogle gange er det nødvendigt at tæmme sindets narrestreger. Pocus adresserer den bedragende menneskelige bevidsthed, og hvordan vi nogle gange beslutter os for at adressere det ukorrekt. Disse sange blev skrevet gennem starten af 2021. Som London gik tilbage til nedlukningen, begyndte jeg at skrive tekster, der drøfter særlige problemer, som en del af os går igennem for tiden: anfald af søvnløshed, paranoia og beruselse.

Man kan se musikvideoen til “Pointing the Finger” på YouTube her og høre Pocus på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com