fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 44

Foto: The Minds of 99 // Malthe Ivarsson (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

FUR – “She’s The Warmest Colour In My Mind”

Det britiske retrorockband FUR har netop sluppet deres debutalbum When You Walk Away gennem Boy Pablos norske label 777 Records. FUR perfektionerer grænsefladen mellem old school rock’n’roll og kontemporær indiepop, og især albumtracket “She’s The Warmest Colour In My Mind” er et opløftende, tempofyldt og frembrusende nummer fremført af fire håbløse romantikere uden unødvendig indpakning. Det er forfriskende at høre et band, der dyrker den gedigne sangskrivning uden et behov for at pakke den ind i et slør af streamingvenlige produktioner, og vi har derfor valgt at kvittere FUR med en velfortjent plads vores liste over ugens mest uimodståelige sange.

KING – “Fula Fama”

Københavnske KING har udgivet den legesyge og dansable single “Fula Fama”, der med en charmerende selvironi tager udgangspunkt i jagten efter penge og berømmelse. Gennem spansksproget lyrik, tunge 808s og en latininspireret guitar sætter KING solrige og brandvarme toner til en ellers grå hverdag, og “Fula Fama” er således den perfekte kur mod både vinterdepression og D-vitaminmangel. Derfor har vi naturligvis også placeret KINGs nye banger på vores fredagsplayliste.

The Minds of 99 – “Under Din Sne”

The Minds of 99 er ude med sangen “Under Din Sne”, som de tilbage i september spillede live i et udsolgt Parken, og som lige siden har floreret på de sociale medier i form af private koncertoptagelser. Den legendariske rockkvintet har efterfølgende modtaget et hav af beskeder fra fans, der har har efterspurgt sangen i indspillet form, og den er derfor udgivet til ære for de mange dedikerede Minds-fans. Nils Brandt og co. værdsætter tydeligvis deres publikum, og med et udspil som “Under Din Sne” beviser de, at de kan opretholde deres tårnhøje niveau – selv på en lidt uplanlagt singleudgivelse.

Ellers tilføjet:
Albert – “U Good”
ALEA – “Forever”
Alfie Templeman – “3D Feelings”
Amea – “Go Find Less”
Augustine – “Backseat”
BBYBITES – “Catfish”
Charli XCX – “New Shapes”
Glitchi – “WTF?!”
The History of Silence – “Left Behind”
iB101 – “Therapist”
The Lazy Eyes – “Fuzz Jam”
Liberty – “Ride Against The Wind”
LINDSJØRN – “Change It”
Lorde – “Hold No Grudge”
Ludvig Brygmann – “Godt Igen”
Manikin – “Bittersweet”
Sitcom – “Rea-View View”
Skt. DeLarge – “MISBRUGER”
Snail Mail – “Glory”
Swansea Skag – “I Dare You”
Tai Verdes – “Let’s go to Hell”
TESSEL – “Telephone”

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com