fbpx

ZAINA synger om at slå sig ned på ny sensuel R&B-single

Foto: Leise Melo (Pressebillede)

Den danske R&B-artist ZAINA er ude med singlen “17-7”, der handler om at finde ro efter utilregnelige kærlighedsrelationer.

ZAINAs nye single “17-7” er både underspillet, cool og hamrende catchy. Med et silkeblødt synthunivers og sensuelle elektro-beats danser hun kinddans med de rendyrkede R&B-konventioner på et stærkt underlag af krydrede akkordprogressioner og en ufiltreret lyrik, der ikke lægger skjul på hendes ønske om at sætte tempoet lidt ned og sætte sig selv i føresædet frem for at lade sig styre af ustabile kærlighedsforhold.

Hendes luftige og teknisk overlegne vokalføring leder tankerne hen mod acts som ANYA, mens de fængende melodiske linjer viser et solidt potentiale, der godt kunne føre ZAINA hen mod de store playlister i fremtiden. “17-7” er i hvert fald et særdeles velskrevet popnummer med et klart budskab, som hun selv uddyber således:

Jeg sad der i studiet og fik en ubeskrivelig træng til at slå mig ned. Jeg var træt af at gøre vanvittige ting i kærlighedens navn.

Lyt til “17-7” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com