fbpx

Popkometen Drew Sycamore runder året af med ny musikvideo

Foto: (PR)

Hvis der er én dansk kunstner, som har haft et vildt musikår, må det siges at være popdronningen Drew Sycamore! Nu runder hun året af med en fængende musikvideo.

Det har været intet mindre end et fænomenalt år for Drew Sycamores musikalske karriere. Med tre radiohits og en udsolgt efterårsturné tog hun Danmark med storm, hvor hun samtidig – meget velfortjent – har vundet både P3 Prisen 2021 og to priser ved DMA, en aften som vi på redaktionen også havde fornøjelsen af at dække. Derudover er Drew Sycamore blevet nomineret til utallige priser – endda også på internationalt plan – hvor hun blandt andet vandt ”Best Pop video – newcomer” ved UK Music Video Awards 2021.

2021 var også året, hvor Drew smed sit andet studiealbum, det selvbetitlede Sycamore, som vores anmelder meget begejstret gav fuld plade. Om processen med hendes nye album fortæller Drew Sycamore:

Jeg skulle ud, hvor jeg ikke kunne bunde, give slip for kontrollen og gå efter mavefornemmelsen. Denne proces med Frederik & Fridolin har været så simpel og så rigtig, og på ingen måde kalkuleret, men nærmest en leg med hovedet sat til side. Fx er nummeret ”I Wanna Be Dancing” ren energi, en frihedsproces samtidig med dybde og samhørighed.

Nu løfter hun sløret for en spritny musikvideo til nummeret “Bodytalk”, som du kan se lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com