fbpx

LÉON synger sig frem med ny single og annoncering af album

Foto : Sandra Thorsson (Pressefoto)

Den svenske popsanger LÉON er klar med ny single “Wishful Thinking” og offentliggør samtidig nyt album.

I går, mandag den 24. januar, udgav den svenske popdarling LÉON en ny single “Wishful Thinking” i forbindelse med offentliggørelsen af sit trejde album Circles, der udgives den 4. marts 2022. LÉONs to tidligere albums har haft en masse internationalt mediedækning og har omkring 800 millioner globale streamere. Derudover er LÉON lige nu i gang med at forberedelserne til en turné i både USA og EU, som til sommer og efteråret vil skabe god stemning ved hjælp af albummet Circles.

Singlen “Wishful Thinking” er en blød men kraftfuld mellemtempo ballade, som skiller sig ud med LÉONs bløde og poppede stemme, og viser, ligesom hendes tidligere singler, at hun har en stor evne til at skabe følelsesladet, sensitive og fængende pop-numre.

Imens du venter på hendes nye album kan du lytte til hendes nye single her.

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com