Nordiske Hits // Uge 3

Foto: Dennis Morton

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Fieh – “Allthetimeevenwhen

Ugens playliste starter stærkt ud med den behagelige feel-good single “Allthetimeevenwhen” fra den norske neo-soul gruppe Fieh. Bandets nye single byder på en tilbagelænet og samtidig groovy vibe, der kan løfte humøret i den mørke og lidt kolde start på året. Sangen handler om venskab, om at huske at tjekke op på hvordan en ven kan gå at have det og om at støtte dem, der føler sig ensomme med linjen: “Let there be no doubt about it, love you even when you’re lonely” der bliver gentaget igen og igen i omkvædet.

GENTS – “sweet nothings

Danske GENTS starter året ud med deres nyeste single “sweet nothings”, hvor den københavnske duo har fået fint selskab af Ninna Lundberg fra Ganger. Nummeret handler om det at blive ghostet i den digitale tidsalder, og her skal titlen “sweet nothings” forstås som de overdrevne romantiske løfter, der kan gives udelukkende med henblik på at forføre.

Helven – “my love my love”

Listen fortsætter med singlen “my love my love” fra norske Helven. Den 21-årige sangerinde fra Bergen er aktuel med sin nye EP Volume 1, som blandt andet indeholder den nye single. Helven søger mod grænselandet mellem det lyse og det mørke, hvilket ikke mindst kan høre i det intense og fremdrivende nummer, hvor det gode og det hårde kan opsummeres i linjen: “oh my love, why can’t you see the love I fell, the pain I feel”.

Ellers tilføjet:

ALEA og Alexander Grandjeans – “Kiss”,
Anelogi – “Give me more”
Aron Blom – “Collide”
Bent Prize – “Far away”
Brimheim – “this weeks laundry”
Greatfruit – “What’s the Use”
Hannah Storm – “stranger”
Holm – “The Rope”,
Jay Mahé feat. Leiyah – “Do Better”, 
KINDSIGHT – “Don’t grow up”
LENZE – “Parasite”
Louise Weseth – “Take Me Somewhere”
Miynt – “Station station”
Renay – “Fire to the Dancefloor”
Sangt – “To”
TERESE – “Sjælens Lommer”
The History of Silence – “Washed up”, 
Trope – “Som en stilhed”,  
Ussel feat. Norske Dutty Dior – “Famous”, 
VERO – “Beg!”
Wilma Nea – “Stoked”
Yumi Zouma – “In The Eyes Of Our Love” 

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com