Nordiske Hits // Uge 4

Foto: Tonje Thilesen (Pressefoto)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Bette – “gørvedmig”

Den første single på denne uges Nordiske Hits er singlen “gørvedmig” af Bette. Kunstneren Bette er en upcoming artist der balancerer mellem et poppet og RnB univers, og skaber singler med masser af livsforståelse, fordybelse og eftertænksomhed ud fra egne følelser. Dette gør sig også gældende for singlen “gørvedmig”, der tager udgangspunkt i kærlighed og dét at være forelsket. Derudover ser år 2022 allerede lovende ud for Bette der både har en udsolgt koncert til marts og en udgivelse af hendes debutalbum, som er lige rundt om hjørnet.

Metteson – “Come, Cry”

Den norske artist Metteson har i dag udgivet singlen “Come, Cry”, som i korte træk kan beskrives som et nytårsfortsæt. Ifølge Metteson selv er hans kerneværdier: Tillid, frihed, skønhed og dedikation, hvilket også kan ses være afspejlet i sin nyeste single. Sangen er en reaktion på coronapandemiens påvirke i forhold til fravær imellem mennesker. Derfor fokuserer singlen på at man skal huske at være der for hinanden, ikke ignorere svære følelser, argumenter og hårde tider. Derudover er Metteson også en stærk fortaler og medlem er LGBTQ+-miljøet og ønsker gennem sin musik at inspirere den næste generation af artister uanset seksualitet, køn og etnicitet. Metteson blev den velfortjente vinder af “Årets Stjerneskudd” til sidste års by:Larm.

Sortblod – “Alle Vore Ejendele i En Skål”

En single som også er at finde på playlisten er “Alle Vore Ejendele i En Skål” af Sortblod, som er sidste single inden udgivelsen debut-EP’en til april. Artisten bag Sort blod er Gustav Hedemann Christensen som også er medlem af gruppen Uden Ord. Singlen “Alle Vore Ejendele i En Skål” er en single der med udgangspunkt i konkrete situationer fra en sommerhustur fokuserer på dét at være tilstede og nærværende. Derudover er kunstneren bag Sortblod lige startet på Aarhus musikkonservatories sangskriveruddannelse, så vi kan med stor sandsynlighed forvente at høre mange spændende sangtekster fra hans hånd.

Ellers tilføjet:
ALVA – “Ute Jämt”
Anna Valgreen – “For dig”
Caius feat. Neigh – “Care for Me”
Dejah Makar – “Real Stunna”
EYJAA – “Ultraviolet”
Goss feat. Mercedess – “Blue”
GRETA – “Wonder”
Langva – “How Was I to Know”
Laura Ziani – “Generation”
Lucky Lo – “Ever!”
Matte Juno – “August”
Mekdes – “Greedy”
MonaQi – “Dark Days”
Philip Hedegaard – “The Only Thing on My Mind”
Silver Lining – “The Dream”
SOLEN ER SEXET feat. Lise Westzynthius, Bjørn Rasmussen & Henrik Vibskov – “OKSEKROP”
Sylle Struck feat. Yekesa – “Lucid Dreams”
Team Me – “High street”
Tiger – “Panna mot panna”
Total Hip Replacement feat. Kame Yeboah & Kwashibu Area Band – “Smoke and Mirrors”
VAKT – “Dragehjerte”
William Wassinger – “In The Middle Of It All”

Find playlisten her:



Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com