Spændende samarbejde mellem Lord Siva og Thomas Helmig skaber ny single

Foto: Rasmus Rørbæk (Pressebillede)

Den fængende pop-single “SOS”, der er lavet af de to hitartister Lord Siva og Thomas Helmig, trækker på den danske musikarv og skaber et nutidig og let pop-nummer.

Lord Siva er i dag, fredag den 21. januar, klar med årets første single med det simple navn: “SOS”, og er skrevet i samarbejde med Thomas Helmig, som også har stået for at produceren nummeret. Derudover er singlen tiltrængt nyt, da år 2021 har været mindre aktivt fra Lord Sivas side, hvor han kun udgav én single i eget navn.

Singlen er en stram og uptempo pop-sang som trækker i den danske musikarv, og man kan derfor sagtens høre både Lord Siva og Thomas Helmig i sangen. Hertil er der også udgivet en fuld musikvideo som stedfæster Lord Sivas udvikling fra en r&b-sanger til en af mest populære hitmager.

Pift din fredag op med et skønt og let nummer som “SOS”. Singlen kan findes på Spotify her, og med musikvideo på youtube her.

Foruden dette holder Lord Siva tre eksklusive koncerter i 2022, så hvis du kunne tænke dig at opleve Lord Siva live kan han opleves følgende steder:

Store Vega i København, Train i Aarhus og Skrån i Aalborg

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com