10 hurtige til… Uimodståelige Veruna

Foto: Rumle Sieling Langdal (Pressebillede)

Inden vores Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven på torsdag er det rart at vide, hvem det er, der kommer til at spille op til dans, og vi har derfor stillet Veruna 10 hurtige spørgsmål, som skal gøre os helt klar til aftenen. Læs interviewet med dem her i artiklen

Nu er der ikke længe til at Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven løber af stablen, hvor vi har peget på to navne som vi mener har en lys fremtid indenfor musikkens verden. Et af disse bands er de danselystne Veruna der netop er aktuelle med deres debutalbum No Seatbelt At Midnight, der viser os en bred pallet af melankolske tekster, og klubinspireret alt-pop. Sammen med PIPI skal de altså indtage Byhaven torsdag aften, og vi ser frem til at hygge os med kølige drinks på en, forhåbentlig, solrig forårsaften imens vi lever os ind i deres skønne mikstur af tung bas og ubekymret popmusik. Vi har forud for koncerten stillet bandet 10 lynhurtige spørgsmål, så vi kan få et lille indblik i hvem det er vi kommer til at opleve på scenen.

1. Vores musik er…

– En festlig hybrid mellem dansemusik og alternativ pop.

2. Vi begyndte at lave musik fordi…

– Vores forældre tvang os.

3. Vi finder inspiration i…

– Fodboldtaktik, J.S. Bach og det norditalienske køkken.

4. Den bedste koncert, vi nogensinde har været til, var…

Jærv i Byhaven.

5. Det vildeste sted, vi kan forestille os at spille, er…

– Stadio Marc’Antonio Bentegodi.

6. Hvis ikke vi var musikere, ville vi være…

– Fodboldspillere eller fodboldtrænere.

7. Vi drømmer om…

– Fred i verden.

8. Det vigtigste for os, når vi spiller live, er…

– At smelte sammen med publikum (og blive betalt :)).

9. Når folk lytter til vores musik, skal de…

– Nødvendigvis ikke noget. Forhåbentlig sætter det gang i enten deres følelser, minder eller danselyst, og hvis vi er heldige, det hele på én gang.

10. Til vores koncert i Byhaven kan man forvente…

– 31 minutter og 18 sekunders fuld dedikation.

Nu må vi se om Veruna kan gøre Jærv kunsten efter og skabe en ligeså uforglemmelig oplevelse, når de på torsdag spiller op til dans i Byhaven. Indtil da kan du finde “Thinking Of The Dancefloor” fra deres debutalbum lige her, og varme hofterne op til en god aften:

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com