by:Larm tilføjer 15 navne til programmet, heriblandt flere danskere

Foto: Brimheim // Hey Jack (Pressebillede)

Til september åbner den norske musikbranchefestival by:Larm portene til et brag af en fest, og i dag har de annonceret yderligere 15 navne til at pryde deres line-up af spændende nye artister på den nordiske upcoming-scene, og sågar også med artister udefra.

Den norske branchefestival by:Larm har allerede annonceret i alt 32 navne til deres lineup af spirende artister fra nær og fjern, og i dag bliver dette lineup udvidet med yderligere 15 navne. Til at tilslutte sig rækken af dansk repræsentation på årets festival kan man i dag finde Brimheim, der med sin dystre og melankolske alt-rock nu også tager kegler i udlandet sammen med Calby og hans 60’er-inspirerede soul. Sammen med eee gee, er det altså disse tre artister der indtil videre repræsenterer dansk musik på den norske branchefestival, og det kan man vist ikke være utilfreds med.

Udover de danske navne er der kommet yderligere 13 navne fra både Sverige, Frankrig, UK og selvfølgelig Norge, og plakaten begynder lige så stille at se rigtig spændende ud med en god blanding af forskellig ny musik. Blandt andet er den svenske popartist Molly Hammar at finde på programmet, der nok skal sætte gang i dasegulvet med sin opmuntrende popmusik.

Udover musikken er der også spændende konferencer og talks på programmet, der i år fokuserer meget på synkronisering af musik til film og TV, som ser en gradvist større relevans. Derfor kan man nu finde Jen Malone på talkprogrammet, som er chef for firmaet Black & White, der har stået for musikken til de kendte TV-serier Atlanta og Euphoria samt en masse andre.

Det bliver altså utroligt spændende på dette års by:Larm, som finder sted i Oslo den 15.-17. september i år, så måske man lige burde slå et smut forbi.

Dem kan du også finde på programmet:

Deki Alem (SE)
Diskopunk (SE)
Faux Real (FR)
Girl Scout (SE)
Ira Nor (NO)
JEJUNE (NO)
Jonas Benyoub (NO)
Maggie (NO)
Ole Kirkeng (NO)
Raghd (SE)
Sei Selina (NO)
Vegyn (UK)

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com