Drag med ind i Sille Trolles univers til Bands of Tomorrows Uimodståelige

Foto: PR

Nu kan vi endelig løfte sløret for hvem der spiller Byhaven op, sammen med CHILI, til vores næste Uimodståelige arrangement i Byhaven den 22. juni, og det er Sille Trolle der vil fortrylle os med sin hæse vokal og jazzede popunivers.

I sidste uge kunne vi glædeligt annoncere at CHILI spiller til vores næste Uimodståelige arrangement i Byhaven, og i dag har vi endnu flere gode nyheder i dette regi. Vi kan nemlig løfte sløret for at Sille Trolle også vil være at finde på scenen samme aften. Sille Trolles musik er en flugt fra hverdagen hvor hun forsvinder ind i stemninger og minder, blandt andet fra sin barndom som på den seneste single “The Day,” hvor hun med sin hæse stemme byder lytteren velkommen ind i sit barndomshjem. Her drømmer hun om bare at kunne forsvinde fra sine forpligtelser i storbyens kaos, og i stedet blive hjemme i det nordjyske hjem på landet.

Disse stemninger pakkes ind i et jazzet og uptempo popunviers, som skabes i samarbejde med produceren Lasse Lyngbo der står bagved en lang række store danske artister. Dette lydunivers smelter nemt sammen med Sille Trolles hæse vokal, og går op i en højere enhed der tager dig med ind i de stemninger som hun fremmaner på sine sange, og det vil helt sikkert blive en fortryllende aften i Byhaven den 22. juni. Imens vi venter på dagen hvor vi kan opleve alt dette, og samtidig CHILIs skønne toner oveni, kan du finde Sille Trolles seneste single “The Day” lige her:
Spotify
Apple Music

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com