fbpx

Glæd dig til at opleve Alexander Grandjean til vores Uimodståelige-Arrangement på Dexter

Foto: PR

Den 1. juli slår vi dørerne op for vores næste uimodståelige arrangement på spillestedet Dexter, midt i Odense. I går kunne vi med glæde præsentere første act i form af fynske rock/pop-trioen South of Limbo, og i dag er det med stolthed, at vi præsenterer aftenens andet og sidste act, nemlig Alexander Grandjean.

Alexander Grandjean har stået med en solid fod plantet i musikbranchen i et helt årti. Tiden er blevet brugt flittigt som producer og sangskriver for imponerende navne som Joey Moe, Freja Kirk og Ankerstjerne. Efter de manges års tro musikalsk tjeneste, har sangskriveren nu valgt at springe ud af sin comfortzone fra studiet og nu altså ud på livescenen – og det er præcis hvad du kan få lov til at opleve i Odense den 1. juli.

Grandjeans melankolske melodier kredser sig om den akustiske guitar, og med sin bløde vokal leverer han sine egne indie-folk sange om fællesskab, relationer, livserfaringer og de helt store spørgsmål man støder på i tilværelsen. I 2021 udgav han et album og to EP’er. Det nyeste fuldlængde album Lost Minds kom ud den 2. juni i år. Glæd dig derfor til at opleve Alexander Grandjean, der med sin akustiske guitar går på scenen den 1. juli på Dexter, hvor du kan regne med gode vibes, eftertænksomhed, menlankoli og historiefortællende musik. Mens du varmer op til koncerten, kan du lytte til Lost Minds her:

Spotify
Apple Music

Tryk deltag på facebookbegivenheden her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com