Koncertanbefalinger // Uge 33

Foto: DRØM // Edi Clifff / MILA // Astrid Specht Seeberg (Pressebilleder)

Så er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra unge poptalenter i Byhaven til etablerede kometer i Pumpehuset og Royal Arena. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder

Bands of Tomorrows Uimodståelige: DRØM + MILA

Hvor: Byhaven Pumpehuset
Hvornår: Fredag den 19. august

Bands of Tomorrow inviterer til fredagsfest i Byhaven, når de under overskriften “Uimodståelige” byder velkommen til DRØM og MILA.

DRØM er en duo, der leverer velproduceret dansksproget popmusik til dansegulvet og hverdagen. Duoen har allerede fået anerkendende nik fra Soundvenue og P3 med debutsinglen “5C”, som blev ugens top track ved førstenævnte og nr 1. på P3s upcoming liste. Sidenhen har DRØM udgivet singlerne “Drøm lidt om mig” og “Våde Kinder”, der sætter fødderne i bevægelse og følelserne på tøjet. På fredag udkommer det næste udspil fra DRØM, som er singlen “Alene”. Udover en ny udgivelsen, så spiller duoen deres debutkoncert i Pumpehusets Byhave, hvor de præsenteres, som en del af Bands of Tomorrows Uimodståelige.

MILA er en 22-årige sangskriver og sangerinde, der med en tilbagelænet selvsikkerhed og soulet stemme skaber en elektronisk Pop og R&B fusion. MILA optræder med en dragende intensitet og mystik, der tager publikum i hånden og inviterer dem ind i et univers, hvor der er plads til det skrøbelige og følsomme. Fra sin opvækst på Christianshavn har MILA performet for alle der ville se, hvad hun kunne og kan. Fredag i Byhaven bliver ingen undtagelse. Siden karrierens start i 2021 er omverden begyndt at få øjnene op for MILAs evner. Debutsinglen “Make Room” tog rotation og fik 20.000 streams på bare to uger. Til releasekoncerten pakkede hun spillestedet RUST til randen, så det bliver en fornøjelse at opleve MILA til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven.

UHØRT FESTIVAL

Hvor: Enghavevej 80 2450, København SV
Hvornår: Torsdag d. 18 august til lørdag d. 20 august.

Siden 2013 har UHØRT Festival præsenteret de bedste hemmeligheder fra det danske vækstlag. I år træder intet mindre end 42 forskellige acts op på scenerne, hvor de spiller og leverer hver deres unikke lyd. Lineuppet spænder sig fra dansksproget soveværelsespop, til melodisk hiphop, hård rock og alt der imellem.

Bands of Tomorrow vil selv være tilstede på pladsen, hvor vi glæder os til at opleve Glitchis elektriske hyperpop, Cyd Williams drømmende ungdoms ballader og Malus soulede R&B skæringer, og alle de mange andre talenter. UHØRT bliver en smeltedigel af nye musikalske oplevelser og bekendtskaber.

LÈON

Hvor: Pumpehuset
Hvornår: Torsdag den 18. august

Den svenske popsangerinde Léon indtager Pumpehuset med sin gribende og stemningsfyldte inde-soul, der både kan rumme rytmerne og de sårbare øjeblikke. Léon er en karismatisk artist, der med sit album Circles fra 2022 er klar til at indtage scenen med soul i indie-indpakning. Med over 900 millioner streams og hits som “Hear me say”, “Hope Is A Heartache” og “You And I” er der lagt op til en aften med oplevelser og muligheden for at se en kommende svensk stjerne, der af magasinet Vougue er blevet omtalt som “Swedens Next Big Thing”.

GORGEOUS + PRINCESS WATERFALL VS. VIBRANT AS FUCK

Hvor: Byhaven
Hvornår: Onsdag den 17. august

Den københavnske duo Gorgeous har med debutsinglen “Divine” allerede markeret sig som et interessant act, der har øre for melodier og fængende omkvæd. Med elementer fra country, folk og pop skaber duoen charmende sange, der emmer af nærhed og overskud. Duoen består af sangerinden og sangerskriveren Marie Louise og multiinstrumentalisten Enrique Murga. De mødte hinanden for tre år siden og valgte at samle sig om musikken, hvor de med en naturlighed komplimenterer hinandens evner. Konstellationen har båret frugt, da de allerede har spillet på Ideal Bar i Vega på trods af, at de “kun” har udgivet numrene “Divine” og “Coyote”. Vi krydser fingre for, at nye numre bliver luftet på Pumpehuset.

Gorgeous suppleres desuden af Princess Waterfall vs. Vibrant As Fuck, som er en kombination af soloprojekter fra instrumentalisterne Malthe Beck og Rune Risager. De tager melodier, teksturer og klangfarver og skaber en lydoplevelse.

TAME IMPALA

Hvor: Royal Arena
Hvornår: Mandag den 22. august

Kevin Parker, der bedre er kendt under navnet Tame Impala har endelig valgt at slå tourbussen forbi Danmark, når han inviterer til et psykedelisk popbal inde i Royal Arena. Tame Impala sparkede den kommercielle lydmur ind med nummeret “The Less I Know The Better ” i 2015 og sidenhen er det kun gået fremad med flere hits og et unikt musikalsk udtryk, der ikke kan kopieres. Koncerten er en del af Slow Rush tournéen, der har fået sit navn fra albummet Slow Rush fra 2020. På albummet huserer numre som”Borderline” og “Lost in Yesterday”, der i den grad kan få festen i gang. Med et solidt bagkatalog er Tame Impala dermed klar til at sparke mandagen i gang.

Asbjorn Skov
asbjornskov@bandsoftomorrow.com