fbpx

Phlake finder ro i at alt ikke er som det var engang

Foto: Victoria Mørck Madsen (Pressebillede)

Phlake udgiver i dag den nye single “Bitter” i samarbejde med London-rapperen Che Lingo. Sammen med den nye single, går Phlake ud med nyheden om at de har skrevet under med det engelske pladeselskab 7Wallace, som er stiftet og ledet af skuespilleren Idris Elba.

“Bitter” havde live-premiere på dette års Roskilde Festival, da Mads Bo fra Phlake optrådte sammen med Che Lingo med det nye nummer. Nummeret er lavet i anledning af at Phlake har underskrevet deres første internationale kontrakt med det engelske pladeselskab 7Wallace, hvor UK-rapperen også er i stald.

“Bitter” er oprindeligt lavet i samarbejde med Thøger Dixgaard og efter et par timer i studiet havde de beatet, melodien og nogle af ordene til sangen. Phlake fortæller videre:

– “Derefter begyndte vi på at skrive teksten og på at arrangere nummeret, men det tog nogen tid for os at knække. I lang tid havde vi en version, som på papiret var færdig, men som stadig føltes ufærdig. Så vi bad vores management om hjælp, og ret hurtigt efter sendte de os en version med et vers på fra Che Lingo. Vi synes, det var super fedt og med til at fuldende nummeret“.

“Bitter” er Plakes tredje single i 2022. Deres seneste single “2min”, lavet i samarbejde den danske producer Vera har også nydt international opmærksomhed med spilletid på blandet andet NRK P3 og BBC 1 XTRA.

I foråret 2023 kan Phlake desuden opleves på dansk jord, hvor de har annonceret en dansk arenaturné.

Lyt til sangen her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com