Drew Sycamore – by:Larm 2022

Foto: Warner Music (Pressebillede)
Scene: Kulturkirken Jakob
Dato: Torsdag den 15. september 2022

Drew Sycamore og band tog Orange scene med sig ind i en lille kirke i Oslo.

4,5/5 Stjerner

Det første og nok også største navn vi oplevede på dette års by:Larm Festival i Oslo, var ingen ringere end Drew Sycamore. Til lyden af sit seneste nummer “Electric Motion” kom Sycamore ind på scenen iført glimmer korset og den famøse spyd-BH, som altså ikke frister til et kram. Men ikke desto mindre er det en den af hendes nye look, som shinede igennem på scenen. Det var vildt at se Sycamore og hendes band i så intime omgivelser, og for mig selv, som oplevede hendes åbning af dette års Orange scene på Roskilde Festival, var det ret vildt at opleve den samme orange-feeling, bare i en lille kirke i et helt andet land. For selvom hun sagtens kunne have stået på en meget større scene, så tog hun de fremmødte i kirken og mig selv med storm. Andet nummer vi fik, kommer til at blive hendes næste udgivelse: “Madonna”: Endnu en 80´er disco banger, med synkron klap, og intet mindre end et Dario Von Slutty piskeslag i omkvædet – og sorry, du kommer ikke til at kunne tænke på andet end det famøse Von Slutty nummer, efter man har lagt mærke til det. Det var humoristisk, men nummeret var super groovy. Med hendes band bestående af fire kvinder og to mænd, rockede de kirken i bund og det var en ren fornøjelse at være vidne til.

Nummeret “Jungle” blev spillet og snakkende på engelsk, kunne man godt mærke, at hun ikke er så vant til så “små” venues, men det skulle ikke stoppe dem i at give en powerperformance. Vi fik lov til at høre endnu et nyt nummer, som man i den grad også skal glæde sig til – der er altså masser af fest og farver tilbage i Sycamore. De store hits som “Take It Back”, ” I Wanna Be Dancing” og “45 Fahrenheit Girl” blev spillet, og det var umuligt at stå stille.

Trods uvant territorie kunne den optræden, jeg oplevede i går, nu sagtens have været en optræden fra Roskilde eller Smukfest. Der var så meget energi, power og bandet lød bare tight. Værd at nævne er hendes to korpiger, som var en ren fornøjelse både at se og opelve på den lille scene.

Sycamore kan bare sit shit og beviste, at der er en grund til, at hun er en af de største i Danmark – nu må vi se, om Norge kan erobres.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com