Koncertanbefalinger // Uge 44

Foto: Agnes Hartwich // Cathrine Brix (Pressebillede)

Så er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på massere af danske talenter og en dansefest uden lige. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Mikki Blanco

Hvor: Loppen

Hvornår: Tirsdag den. 1 november

Den amerikanske rapper, performancekunstner og queer-artist Mikki Blanco tager turen forbi Loppen denne tirsdag aften. I sidste måned udgav kunsteren albummet Stay Close To Music, og det er i denne forbindelse at Loppen får besøg. Du kan forvente eksperimentel hiphop, der søger grænserne for genrerne og visker dem ud. Mikki Blancos musik er en hyldest til queer- og transoplevelser, så du kan forvente en original aften i inklusionens ånd.

Agnes Hartwich

Hvor: Lille Vega

Hvornår: Lørdag den. 5 november

Den roste sanger og sangskriver Agnes Hartwich gæster denne lørdag Lille Vega. Tidligere i år udgav hun sin debut-ep Into the Deep Dark Blue, der fik opmærksomhed fra flere musik-medier. Agnes musik tager udgangspunkt i hendes personlige oplevelser, som en ung kvinde fra provinsen, der skal finde fundamentet mellem de store følelser. Hun bevæger sig indenfor et genremix af pop, rock og grunge, og på lørdag kan hun bevæge dig med sine gribende fortællinger.

F L E M M I N G – release koncert

Hvor: Spillestedet Stengade

Hvornår: Fredag den 4. november

Hverdagspoeten F L E M M I N G udgav i sidste uge hans album vågner med solskin, der blomstrede af sprogblomster og refleksioner. Albumudgivelsen følges op med en release-koncert på Stengade, hvor den eksperimenterende R&B-rapper Sheraz står for opvarmningen. Du kan se frem til at opleve en veloplagt rapper, der dissikerer hverdagen og livsstilen blandt de kærligshedsramte og brændte. Så spænd dine forventninger og bliv en lyrisk hiphop-oplevelse rigere på fredag.

Fribytterdrømme

Hvor: Den Går Hal
Hvornår: Lørdag den 5. november

Det psykedeliske danske rockband Fribytterdrømme har netop fejret 10-års jubilæum og udgivet Ep’en Menneskejagten. Der er derfor massere at fejre, når trioen indtager Den Grå Hal denne lørdag. Koncerten er deres eneste inderdørskoncert i år, så det er noget af en unik liveoplevelse, der byder sig, når Fribytterdrømme udfolder deres poetiske og excentriske lydunivers denne lørdag.

Alt-J

Hvor: K.B.Hallen
Hvornår: Lørdag den 5. november

Den britiske alt-rock trio Alt-J udgav tidligere på året deres fjerde album The Dream. Albummet var indspillet under pandemien og tematikker som mord og kærlighed har blandt andet sat sit aftryk. Så hvad er mere passende end at et corona-album nu tages ud i verden, når K.B Hallen åbner dørene for Alt-J denne lørdag. Du kan se frem til balancegang mellem legesyge og ekstase, eftertænksomme tekster og solid performance.

Tjek også disse koncerter ud:

Mina Okabe – Musikhuset Posten – Fredag den. 4 november

Uniradioen præsenterer: ØNDI + Sofie1998 – Musikcaféen // Huset – Torsdag den. 3 november

Asbjorn Skov
asbjornskov@bandsoftomorrow.com