Nordiske hits // Uge 44

Foto: Lille Venn // Justin Bellucci (Pressebillede)

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har i denne omgang opdateret vores Nordiske Hits-playliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig på Nordens musikscene.

Anaïs – “For The Night”

Den congolesisk/danske sanger Anaïs er klar med den lækre og tunge andensingle “For The Night.” Nummeret handler om at have en sidste nat med din kæreste, inden du afskærer dem for altid. Selv fortæller Anaïs om det nye nummer:

Sangen handler om at indse, at den person, du har været kærester med i nogen tid, ikke rigtig elsker dig, som de hævder at gøre. Denne person vil proklamere deres kærlighed til dig, men aldrig vise det gennem deres handlinger. Denne person siger, at de vil have dig i deres liv, men ser heller ikke ud til at ville forpligte sig til dig.”

Det Indre Marked – “Glasklar”

Det Indre Marked skaber et rum hvor store atmosfærer bliver pakket ind i tynd melankoli og nu er de ude med deres anden single “Glasklar” fra det kommende album Tikkende Sol. Lyd-universet i sangen går hånd i hånd med poesien, som udtrykker følelser af afmagt, sårbarhed og misforståelser. Man skal altså holde sig selv i skindet, for ikke at fælde en lille tåre, når nummeret spiller.

Lille Venn – “Sleepover Song”

Denne sang er debutsinglen fra norske Lille Venn. Bag aliasset findes Helene Brunaes, der i en ung alder allerede har boet flere steder i verden, end mange af os nogensinde kommer til at besøge. Nu er hun dog “hjemme” igen i Norge og har vendt interessen mod musik, Og hun gør det godt.

Ellers tilføjet:

dragongirl – “isolde’s greatest hit”
Elias Njovu – “Kigger mig om”
FABRÄK – “TO FINGRE”
Girl Scout – “All The Time Everywhere”
Homesickness – “Ypur Fire Must Dance Again”
JÁNA – “Ingorancy”
Juliane Viktoria – “november er mit navn”
Mattis – “1986”
Osy Cotton – “Misfit”
Mia Berg – “ Be My Mistake”
Rebebe – “Fiancé”
Ring Them Bells – “ My Lord”
SASO – “Nevertheless”
Soleima – “Kold Krig/ Varm Luft
soma – “drømmefanger”
Styrtdyk – “ Ik Kig Væk”
Synne Sanden – “Like Neon”
Victoria Voss & Sofia Karlberg – “How To Be Loved”
Vrengt – “Overalt Hele Tiden”
Why Sun – “Such a Meeting”
Wondo – “Ordsprog”
ØNDI –“ DUM SANG”


Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com