fbpx

Lowly løfter sløret for nyt album

Foto: Asbjørn Sand (Pressebillede)

Den danske kvintet Lowly, kan i dag annoncere udgivelsen af deres kommende album Keep Up The Good Work’.

Året går på hæld – og det gør det med den glædelige nyhed om den kommende udgivelse af Lowlys album Keep Up the Good Work. Den 17. februar kan du spændt sidde klar til at lytte til Lowlys tredje albumudgivelse, som er blevet til i en malstrøm af lockdown-restriktioner og alvorlige livsbegivenheder. Bandet fortæller:

Vi kender hinanden rigtig godt efter 8 år som venner, kollegaer og kollektivt skabende. Vi ved, hvad vi hver især går igennem i livet, og vi kan høre det i den musik, vi laver sammen; det er altid en personlig afspejling af os i det givne øjeblik. Man kan høre vi er blevet ældre, at vi har mere at fortælle. Under pandemien oplevede vi både glæden ved at få børn og sorgen over at miste mennesker, vi holdt af. Vi blev ramt af liv og død, hvilket måske virker ret banalt eller kliché at skrive om. Men netop af den grund tror vi, at pladen taler universelt og har potentialet for at resonere hos mange mennesker.

Albummet er indspillet i Aarhus af Anders Boll, ligesom det var tilfældet med de to forrige album Heba og Hifalutin. I studiet opstod bandets idé om, at integrere deres følgere fra de sociale medier på albummet, hvilket blandt andet kan høres på den allerede udgivne single med albumtitlen “Keep Up The Good Work”. Bandmedlem Soffie Viemose fortæller:

– Vi bad folk om at sende os optagelser af, hvad de ville sige til de mennesker, de holdt af, for atgive opmuntring eller støtte. Vores DM’s blev oversvømmet med positive affirmations og personlige historier om, hvad folk fortæller deres børn, venner og kære. Mange af dem er ganske enkle, men også effektive tanker at meditere over, i stedet for at fokusere på noget destruktivt, du ellers ville banke hovedet imod.

Keep Up The Good Work udkommer den 17. februar 2023.

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com