fbpx

VEGAs Udvalgte 2023 er offentliggjort

Foto: Cyd Williams // PR (Pressebillede)

Den 27 januar inviterer VEGA endnu engang til fælleskoncert med deres bud på hvem der kommer til at præge 2023’s koncertprogrammer, radioplaylister og festivaler.

For 13. gang vender VEGAs udvalgte tilbage. Seks navne er blevet udvalgt og der er ingen tvivl om at publikum vil blive beruset og overvældet af al den gode musik, der er i vente.

Den blot 18-årige Giift vil indtage scenen med sine vanvittige tekster og altid intuitive, minimalistiske og alligevel uendeligt store produktioner. UNG-SKAB vil også være at finde på scenen. En duo der befinder sig i grænselandet mellem R&B, pop og trap og som vi gav fuld plade på dette års SPOT-festival.

Der er også lagt op til en sand dansefest med Kind Mod Kind, som denne sommer lagde landet ned med deres kæmpehit “Du Gør Mig Blind”. Der bliver også mulighed for at komme ned i tempo og stå at svaje fra side til side, når Cyd Williams indtager scenen med sine opløftende harmonier og drømmende indiepop-lydunivers.
Med en vilje over-the-top og en kæmpe fuckfinger til bløde mellemvarer skal du glæde dig til Debbie Sings, når hun blander hyperpop, punk og metal og sender efterskælv gennem publikum.
Sidst, men abolut ikke mindst, er popgruppen Mona Moroni blevet offentliggjort. Det er nostalgipop, der favner bredt og rammer både unge og gamle. Gruppen blev desuden dannet ud fra en fælles kærlighed til dansk, silkeblød popmusik fra 80’erne.

Der er altså lagt op til en aften, du ikke må gå glip af! VEGAs Udvalgte finder sted den 27. januar og billetter er i salg nu!

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com