fbpx

Agnes Hartwich udgiver fan-favorit

Foto: Cathrine Brix (Pressebillede)

Agnes Hartwich lægger op til de store følelser med den nye single “sad/drunk (demo)”, som skiller sig ud fra tidligere udgivelser med sin simple, ufiltrerede produktion og sårbare udtryk. Med den nye udgivelse viser hun en anderledes eksplicit ærlig side af sit musikalske output.

Agnes Hartwich er for nylig aktuel med singlen “sad/drunk (demo)”, som man på titlen kan aflæse, er en demo, og altså ikke så finpudset og færdiggjort som den kunne have været. Det giver en fornemmelse af, at man som lytter nærmest bliver lukket ind i det rum, sangen er skrevet i. Der er også en nerve, som er helt unik og matcher sangens tematik. Tematikken om at være et dårligt sted mentalt, og prøve at flygte fra de svære følelser.

Den handler om at have ramt bunden følelsesmæssigt – om, at forsøge at skjule det for omverdenen, mens man prøver at cope med hvor man er på en usund og eskapistisk måde.

Disse overvejelser er Agnes langt fra alene med, og det er måske derfor mange mennesker relaterer til sangen. Endda også inden den blev udgivet. Sangen har nemlig været med Agnes på tour det seneste års tid, hvor hun bl.a. har spillet support for etablerede navne som Scarlet Pleasure og Alex Vargas.

– Når jeg har spillet koncert, modtager jeg altid beskeder fra mennesker, som relaterer til sad/drunk (demo)”, og som har delt deres egne historier med mig. Det gør mig utroligt ydmyg, men det er mest af alt livsbekræftende og stærkt at mærke, at ens musik kan påvirke andre på den måde.

Agnes Hartwich arbejder for tiden på sit debutalbum, og hvis “sad/drunk (demo)” sætter standarden for resten af Agnes’ udgivelser, kan vi ikke vente med at høre mere fra hende.

Hør sangen lige her

Elisa Lama
elisalama@bandsoftomorrow.com