Mattias Kolstrup følger intuitionen og giver f**kfingeren til janteloven

Foto: Tobias Hoffmann (Pressebillede)

Den garvede danske musiker er aktuel med sin anden single i eget navn. Mattias Kolstrups King Of The Universe er et klart billede på at det er okay at slippe andres forventninger og stole på din egen intuition og vision.

Mattias Kolstrup springer væk fra normerne og konformiteten der præger de fleste individer i samfundet på King Of The Universe. Kolstrup har især følt sig inspireret af David Bowie, og især hans udtryksformer og normbrydende musikalske tendenser. Mattias Kolstrup har også selv en evigt søgende kreativitet som skinner igennem i både hans musik og personlige udtryk. Hans rejse fra DUNÉ forsanger til hans eksperimenterende alias Liberty, har alt sammen været med til at lære ham hvor vigtigt det er at stole på egen intuition på trods af udefrakommende holdninger. Kolstrup forklarer selv:

Vi danskere er virkelig dårlige til at følge vores mavefornemmelse. Vores rationelle hoveder står i vejen for os. Vi bliver deprimeret af at gøre, hvad vi tror andre forventer af os. Fuck de andre og fuck forventningerne. Det er jeg i gang med at lære mig selv.

Sangen “King Of The Universe” skal minde os alle om vigtigheden i at lytte til egen mavefornemmelse, og når du næsten ikke kan bunde, ved du at du har fat i det rigtige. På “King Of The Universeminder Mattias Kolstrup os alle sammen om at vi skal læne os frygtløst op af vores intuition så vi alle kan blive Kings Of The Universe.

Udover at have et sublimt budskab har “King Of The Universe” også et ekstremt catchy omkvæd, og den danske hitmager viser præcis hvilke musikalske evner han ligger inde med. Hvis du vil lytte til Mattias Kolstrups nye single “King Of The Universe” kan du finde den lige her

Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com