Bands of Tomorrow præsenterer DATTER til koncert i Byhaven

Foto: DATTER // Simone Juice

Igen i år, har vi her hos Bands of Tomorrow æren af at præsentere to artister til en brandvarm aften i musikkens navn i Byhaven – heriblandt er DATTER

DATTER er et nyt skud på den danske musikscene og spiller indie-rock med kærlighed fra både pop- og rockscenen. Vi har, trods deres blot ene officelle udgivelse, fulgt trioen tæt, og forelskelsen i deres fængende lydunivers har vokset sig stor her på redaktionen. DATTER skaber et rum, hvor følelserne bæres af musikken – det er lyden af et splittet sind. Dit, mit og deres, lyden af ungdommen, en stemme der giver dig plads til at trække vejret, mens kroppen fyldes af fremmed kærlighed, begær og frustrationer. Altsammen indhyllet i varierende rene og forvrængede guitartoner, der sammen med de hårdtslående og groovy trommer, tager udgangspunkt i pop- og funk genren, og danner grobund for lyrikken.

DATTER er et band, der uden tvivl finder sig bedst tilpas på livescenen. Her opnår musikken dets fulde potentiale, og nerver og nærvær får frit spil i legen med publikum.

Vi er sindssygt stolte af at kunne præsentere DATTER til Byhaven den 3. maj. I år er det 10 år siden Byhaven for første gang inviterede til fest i det gode vejr udenfor Pumpehuset. Det startede som en pop-up-udendørsbar, men hurtigt blev der tilføjet lidt koncerter i ny og næ, og siden det første år har Byhaven etableret sig som sit helt eget venue, der præsenterer over 100 koncerter hver sommer.

Få fat i vennerne, familien og familiehunden, og kom til hvad der lover at være en smuk aften, hvor musikaliteten står forrest. Københavns hyggeligste byhave åbner snart op igen, og vi glæder os til at se jer den 3. maj til DATTER-koncert. Find Facebookbegivenheden lige her

Tags:
,
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com