SPOT er ude med 14 nye brandvarme navne til en brandvarm festival

Foto: Kind mod Kind // PR

Vi er nu lige knap halvanden måned fra, at dørene til SPOT 2023 bliver sparket åbent. Smag lige på det; om halvanden måned åbner vi den store danske festival-sæson. Slut med vinter, pludselig sne-storm og et forår der lader vente på sig. Nu ses der frem mod festival, fællesskab og et hav af gode oplevelser.

Der er nu kommet 14 nye tilføjelser til programmet til SPOT festival, og der er helt afgjort noget for enhver smag. Du kan blandt andet opleve Lasse Skriver, der efter et fuldstændig vanvittigt år 2022 er klar til at debutere på festivalen. Fremragende Lucky Lo er til gengæld klar til at generobre SPOT efter sidste års magtdemonstration i Rytmisk Sal, hvilket også gælder Majke Voss, der sidst optrådte på festivalen med stor succes i 2014 – dengang under navnet Broken Twin. I år er der også lagt op til fællessang med store pop-smede, hvor Jacob Aksglæde har pakket en rygsæk med hits og gør klar til sing-a-long fest i Aarhus, hvor også albumaktuelle Nana Jacobi indtager festivalen med momentum fra blandt andet soundtracket til tv-serien: Elvira. Og så bydes der velkommen til ultra-seje svenske Emma Elisabeth, hvis indie-rock er med tydelig indflydelse fra folk-rock, post-punk og americana.

Blandt dagens offentliggørelser er også en række af de absolut mest spændende og fremadstormende nye artister på den danske scene. Kontrastfyldte og dansevenlige Kind mod Kind melder klar, og det samme gør Ameli Dot, der er drevet af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte. Med sin positive energi og dansable afrolyd er Maurice klar til at sætte gang i festen. Stortalentet BALOOSH rammer festivalen med debutalbummet i hånden, der udkommer i maj 2023. Festens midtpunkt, Emma Nicoline, rammer scenen med hendes ærlige produktioner og stærke pop-vokal, og Kamma kommer med hendes imødesete og stærke debutalbum i ryggen. Karismatiske Marcus.wav danser sorgerne væk med sin depressions-techno på SPOT 2023. Stærke og forbilledlige Sosa kickstarter festen og står klar til at overtage landet.

Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com