Moyka indvier dig i sin hjertesorg på ny single og kommende album

Foto: Moyka // Ida Fiskaa (PR)

Moyka drager dig ind i et nostalgisk elektronisk pop-univers på sin nye single, der skildrer de ufuldendte følelse af, at virkeligheden aldrig rigtig kan leve op til de romantiserede kærligheds forestillinger, som man ser på film.

“Perfect Movie Scene” cementerer et musikalsk vendepunkt i Moyka´s karriere, og vi kan ikke vente til at resten af albummet: Movies, Cars & Heartbreak udkommer d. 20/10. Moyka beskriver selv sin nyeste udgivelse, og det kommende albums tematik som følgende:

– Perfect Movie Scene forklarer litt hvordan livet mitt har føltes de siste årene. Den handler om kjærlighet og håpet om at det kan bli fint igjen, selv etter du har fått hjertet ditt knust. Hele albumet har mange visuelle bilder og referanser, men den røde tråden er definitivt å komme seg over hjertesorg. Fra låt til låt beveger jeg meg gjennom forskjellige stadier av hjertesorg, men dette er punktet på albumet vi treffer der jeg omfavner det, aksepterer og bestemmer meg for å bevegde meg videre.

Selvom vi endnu må vente lidt på at følge Moykas fulde rejse gennem hjertesorgen, kan du alligevel få en smagsprøve på, hvad der venter, gennem de yderligere tre udgivne singler: “Don´t turn around”, “Already Gone” og “Rear View”.

Tags:
Anna Sofie Christiansen
annasofiechristiansen@bandsoftomorrow.com