Nordiske Hits // Uge 32

Foto: Ju Kaia // Helena Quist (pressebillede)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Ju Kaia – “Bubbly”

Faste læsere af magasinet ved, at vi siden 2021 ikke har kunnet lægge skjul på vores begejstring for Ju Kaia. Siden da er soul-dronningens talenter også gået op for resten af Danmark, hvor hun blandt andet har indtaget SPOT festival og et udsolgt Ideal Bar. På nummeret “Bubbly” danser Ju Kaia videre ind i weekendernes magiske øjeblikke, hvor impulsive beslutninger ud fra egne lyster hyldes. På tracket lægger Ju Kaia en forførende soul-vokal, der med et tunge beats og frække kontrabas lick (hør selv efter!), uden tvivl kan toppe din fredags-playliste.

Søn – “Sort Ferrari”

De flestes drenge vil nok gerne have sig en sort Ferrari. Den er lækker, den er hurtig og den er et kæmpe statussymbol. Men ikke Søn, den danske indiekvintet, der med deres nye single “Sort Ferrari” beskriver alt det, man ofrer gennem konstant higen efter succes og italienske muskelbiler. I det eftertænksomme nummer siger bandmedlemmerne fra for hustler-kulturen, ved brug af summende vokal-samples, et luftigt lydunivers og forsanger Kristoffer Jessens beroligende sangpræstation.

MAS & 3TOS“Elsker Meg”

Det er med følelserne langt ude på overtøjet at nordemanden MAS, med hjælp 3TOS, udgiver singlen “Elsker Meg”. Sangeren har tidligere udtalt hvordan musikken fungerer som et terapeutisk udgangspunkt, hvori smertefulde følelser udluftes og behandles. Denne kerne er tydeligt repræsenteret i MAS’ ulykkelige kærlighedssang, der sætter spørgsmålstegn ved personen, man troede var til at stole på. Det er en poloret popbanger, som trækker én tilbage til teenageårene og den første kærlighed

Ellers tilføjet til playlisten
Asta Brix – “Bitch (Sjælør Blvd.)”
Botaii – “Nomad”
CHILI – “Friends”
Darin – “Satellit”
eee gee – “school reunion”
Fenja – “Alt det du får mig til at se”
Martha Elisabeth – “So Much”
Molly Hammar – “Fight Like a Girl”
nikkipax – “Fold – the Body of Borderline “
Niko Blonde – “For Længst”
Harko – “The Flow”
Lilly Ahlberg – “Cold”
LUCIIA – “We Know”
Rami – “Buzz Down”
Tobias Lund – “Hurts Just a Little”
Tungevaag – “Lonely Hearts”
Sarah Klang – “Halloween Costume”
Skaar – “Imposter Syndrome”
Uønsket – “Stjerneregn”
Ussel – “Sasha på månen”
Whammyboy – “Chop It”
Wiinston – “Lonely”

Andreas Madsen
andreasmadsen@bandsoftomorrow.com