The National surprise-udgiver to storslåede singler

Foto; 4AD (Pressebillede)

Efter deres storslåede optræden i Madison Square Garden i New York, har The National udgivet to nye sange. Sangeren Matt Berninger deler også indblik i udfordringerne ved at skabe det seneste album.

Efter en uforglemmelig optræden i New Yorks Madison Square Garden har The National forkælet deres trofaste fans med en overraskelse – to spritnye sange. Den første, den mystiske ‘Alphabet City’, og den anden, den eksperimentelle ‘Space Invader’, som strækker sig over syv minutter med en foranderlig lydpalet. Disse nye numre følger i kølvandet på bandets niende album, First Two Pages of Frankenstein.

Bandets rejse har ikke været uden udfordringer. Efter en periode med tætte turnéer og udgivelsen af to sammenhængende album, stod forsanger Matt Berninger over for en kreativ blokade, som varede i over et år. Dette truende mørke føltes som en potentiel afslutning på bandets karriere. Ikke desto mindre formåede The National at genfinde inspirationen og skabe en ny retning for deres musik.

Guitarist og pianist Bryce Dessner beskriver bandets transformation som en genfødsel. Sammen med bandmedlemmerne Aaron (guitar, piano, bas), Scott Devendorf (bas, guitar) og Bryan Devendorf (trommer), har de navigeret gennem vanskelighederne og fundet en nytænkende tilgang til deres kunst. Dette har resulteret i ikke kun deres seneste album, men også i de to nyskabende sange, der nu er tilgængelige for lyttere verden over.

Hop ind i deres nye lydunivers og lyt til “Alphabet City” lige her!
Derefter kan du drømme videre, ved at lytte til “Space Invader” lige her!

Tags:
Cecilie Athena Pliniussen
ceciliepliniussen@bandsoftomorrow.com