fbpx

Whitneys seneste single er et forfriskende dyk ind i Alt-Folk harmonier

Foto: Daniel Topete (Pressebillede)

Chicago-duoen Whitney præsenterer den fængslende single “Kansas” og leverer deres velkendte vokalharmonier og rige instrumentering i en smuk alt-folk-oplevelse.

Det Chicago-baserede band Whitney er klar til at tryllebinde os med deres seneste udgivelse, “Kansas”, der så dagens lys den 8. august. Efter deres succes med albummet SPARK fra 2022, tager duoen os nu med på en musikalsk rejse gennem et smukt alt-folk-objektiv.

Det, der for alvor skiller “Kansas” ud, er Whitneys smukke vokalharmonier, der sammenflettes så omhyggeligt. Sangen er en emotionel rejse, der hiver lytterne ind med en kombination af hjerteskærende tekst og de dybtfølte toner fra en rig instrumentering.

Whitney har formået at skabe en unik lyd, der fanger essensen af alt-folk-genren og samtidig give den deres eget finurlige præg. “Kansas” er et eksempel på deres evne til at skabe musik, der føles både tidsløs og moderne på en og samme tid. Så læn dig tilbage og lad dig drage ind i Whitneys musikalske univers, når de inviterer dig med på en uforglemmelig lytteoplevelse med “Kansas”.

Rejs med og lyt til sangen her!

Tags:
Cecilie Athena Pliniussen
ceciliepliniussen@bandsoftomorrow.com