fbpx

IDLES kommer forbi K. B. Hallen

Foto: IDLES // Tom Ham

Det britiske punkrock-fænomen er klar til at ryste Danmark med deres største europæiske headline-turné nogensinde, og som en del af denne tour kommer de til K.B. Hallen i København den 19. marts 2024.

IDLES, der har vundet hjerter verden over med deres rasende punkhymner og politiske indsigter, har sat en ny standard for energi og intensitet på scenen. Forsanger Joe Talbot proklamerer:

– “Vi kommer hjem. Til Europa, et sted der har beriget os med skønhed og livskraft. Vi lover at gengælde dette, show efter show efter show. Alt er kærlighed

Punk er bestemt ikke død, og det er IDLES et levende bevis på det. Bandet fra Bristol leverer en eksplosiv blanding af rå, kompromisløs lyrik, kraftfulde guitarriffs og en opildnende liveoptræden, der har fået publikum til at brøle med i en politisk og personlig dialog. De angriber alt fra højrefløjen til Brexit, racisme og sexisme med en dedikation og indignation, der driver deres musik. Samtidig behandler de personlige emner som stofafhængighed og mental sundhed med ærlighed og dybde.

Rebellernes diskografi tæller fire stærke album, herunder det velanmeldte Crawler fra 2021,. Efter dette succesfulde udspil er gruppen allerede i gang med at arbejde på deres længe ventede femte album.

IDLES’ seneste optræden i Danmark i 2022 på Roskilde Festival blev belønnet med maksimale seks stjerner af GAFFA, og de gav også en mindeværdig opvarmning for Pearl Jam i Royal Arena. Så sæt et kryds i kalderen ved den 19. marts, og få oplevet en af moderne punkebannerførere.

Tags:
Andreas Madsen
andreasmadsen@bandsoftomorrow.com