Julie Pavon – BY:LARM 2023

Foto: Jon Anders (Pressebillede)

Krøssets lille lokale satte ikke en stopper for den kæmpe energiudladning Julie Pavon stod for på BY:LARM fredag aften.

4/5 stjerner

Danske Julie Pavon har været rundt på alskens festivaler sommeren over, og fredag aften var turen kommet til BY:LARM i Oslo. Kender man til Pavons musik, ved man at den er intens, mystisk og fantastisk unik, hvilket til en livekoncert bliver tilført energi, passion og ekstase. Dette er egentlig en meget fin opsummering af hvad vi oplevede fredag aften, hvor en flot menneskemængde havde fundet vej til det lille spillested Krøsset.

Med sin trofaste makker og altmuligmand Jeremy Troy på scenen, fik publikum smæk for skillingen, hvor numre som “Jealous” og “Herd Animals” tidligt inviterede publikum til at deltage i festen, og lade energirusen få frit løb. Pavon havde taget en række nye ikke-udgivede numre med sig i aftenens anledning, hvilke alle fulgte opskriften på hvordan et Julie Pavon nummer skal lyde.

Som en person der efterhånden har oplevet Julie Pavon live en del gange, syntes jeg det var imponerende at se hvordan hun formåede at forelske og engagere sig i publikummet foran den lille scene – hvilke jeg skulle hilse og sige sørgede for at bevise at kærligheden var gensidig. Folk dansede ihærdigt med på numrene og viste sin oprigtige begejstring – hvilket kan være svært at finde på en festival som BY:LARM der er fyldt med stillestående branchefolk.

Den ultimative kulmination kom ved nummeret “Don’t Call Me Out”, hvor Pavon bevægede sig ned til publikum, og fejrede triumfen i selskab med sine tilskuere. Dette rundede samtidig en vellykket koncert af, hvor Julie Pavon bestod opgaven med bravour, og forsikrede os om at hun har potentialet og evnen til at erobre flere lande end Danmark.

Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com