Mumle: “Nogle gange møder man bare det her menneske, som sætter dit pis i kog”

Foto: Mumle // Jeppe Klausen (Pressebillede)

Den danske sangerinde Mumle har udgivet singlen “Det Modsatte”, som leverer et disco-venligt lydbillede med et hudløst ærligt tekstunivers, der sætter ord på de små følelser.

Med humor, selverkendelse og et glimt i øjet serverer Julia, kendt under kunstnernavnet Mumle, musik der rammer den ucensureret indre stemme i os alle. Selv siger hun:

– ”Jeg håber, folk kan relatere og måske mærker lidt af deres indre djævel,”

Idéen til “Det Modsatte” udsprang af en simpel SMS fra en veninde vedrørende det nye “vedhæng” i vennegruppen, som Mumle og hendes veninde ikke just er fan af. Mumle udbyder ligeledes:

– Sangen handler om at skulle forholde sig til de nye mennesker, der kommer ind i ens vennekreds, som man er tvunget til at  bruge tid med – om man vil det eller ej. Og nogle gange kan man jo bare ikke fordrage dem. Selvfølgelig skal vi opføre os  ordentligt og være gode mennesker, men nogle gange møder man bare det her menneske, som sætter dit pis i kog. Men hey – se en god sang der kom ud af det, – tilføjer hun med et glimt i øjet.

Mumle, med rødder i Haderslev, bruger musikken som en ventil for de følelser, man måske ikke altid tør udtrykke så direkte. Hun beskriver musikken som sin redning fra en skæv personlighed, der ellers kunne have endt med at gøre hende ”røvkedelig”.

Selvom Mumle altid har elskede at synge, følte hun sig tidligere hæmmet af janteloven og skød drømmen om musik til side. Det var først i 2021, under en triviel tilværelse på handelsskolen, at musikken igen blev hendes tilflugt. Her genopdagede hun sin evne til at skrive tekster og besluttede sig for, at hendes kald var klart: Hun skulle være popstjerne.

Med Mumle får vi et ærligt indblik i ungdomslivets op- og nedture. Hendes musik er ikke kun en selvbiografisk fortælling men også en skildring af de små øjeblikke, der former os på godt og ondt. Med single “Det Modsatte”, udviser hun sin evne til at male hverdagspoesien ud i et indtagende popunivers.

Lyt til singlen her!

Tags:
Anna Sofie Christiansen
annasofiechristiansen@bandsoftomorrow.com