Carmen Forbes slår hjertesorgens toner an med ny single.

Foto: Carmen Forbes // Vetle Wiull (Pressebillede)

Den talentfulde kunstner Carmen Forbes har netop udgivet en ny single, “Lonely”, som byder på en akustisk R&B-oplevelse, der omfavner en minimalistisk musikalsk tilgang med sådan en vilje, der forstærker sangens rå emotionelle dybde.

“Lonely” er et ærligt udtryk for Carmen Forbes‘ følelser og oplevelser. Sangen tager lytteren med på en rejse gennem hjertesorg og afslutning og udforsker de komplekse dynamikker i forhold, især efter et brud. Med en enkelt vokalpræstation i centrum, understøttet af simpel guitar og basinstrumentering, skaber “Lonely” plads til Carmens introspektive ord, der kryber direkte ind under lytterens hud.

Sangen blev skabt på baggrund af en dyb samtale mellem Carmen og hendes medforfatter, hvor de dykkede ned i de intrikate dynamikker i forhold, specifikt eftervirkningerne af et brud. Resultatet er en rørende udforskning af hjertesorg, den besværlige kamp med at give slip og den vedvarende følelse af ufuldkommenhed, der ofte følger med afslutningen af et forhold.

Carmen Forbes, der har sin rødder i både Australien og Storbritannien, kombinerer sin multikulturelle baggrund med sine sjælfulde sange, der har en R&B-kant. Hendes musik er inspireret af kunstnere som H.E.R., Alicia Keys og Daniel Caesar og formår at forme sine sange til fængslende historiebaserede melodier. Carmen har en unik stemme, der ubesværet skifter mellem det delikate og det rå. Hendes sange, der er drevet af fortællinger, hylder både R&B- og soulgenrerne. Hendes unikke lyd og kunstneriske udtryk har tjent hende et ry som en spændende kunstner, der skal følges tæt.

Lyt til nummeret her!

Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com