Følelserne er sat højst på dagsordenen med Jaya’s nye EP

Foto: Jaya // Anders Von Holck (pressebillede)

Den danske musiker Jaya er klar til at erobre efteråret med ikke én, men to EP’er – under titlerne et og to. Den første EP rammer lytternes ører i dag, efterfulgt af den anden, som udkommer senere på året. Jaya, der tidligere har opereret under navnet Jaya Merichau, introducerer et nyt udtryk og et forfriskende – Jaya uden Merichau.

På EP’en et, udforsker Jaya nye lyde, stemninger og dykker ned i mere ærlige og sårbare facetter gennem sin vokal. Hun skaber en kontrast mellem tro og tvivl, der appellerer til den brede unge befolkning, der oplever de udfordringer, som 20’erne bringer med sig. Nummeret “Betænksom” fanger den indre konflikt med linjer som “jeg har vinket farvel til mine løjer, nu er det kun mig selv, der støjer”, hvor Jaya beskriver tabet af lysten til at feste og følelsen af at miste en del af sig selv. Jaya tør at være ærlig og direkte i hendes tekster, og hendes musik udforsker en melankolsk fusion af R&B, pop og rap. Hun står frem og deler sin historie i håb om, at hendes lyrik vil resonere med hendes generations erfaringer. På nummeret “Barcelona” viser Jaya sin seje side, samtidig med at hun erkender, at der også gemmer sig en skrøbelig sjæl indeni hende.

Med et og den kommende to sætter Jaya følelser på dagsordenen. Hendes musik er en ærlig udforskning af det moderne ungdomsliv, hvor hun formår at balancere mellem det cool og det følsomme. Jaya er ikke bange for at dele ud af sit hjerte, og hendes nye EP er en musikalsk rejse gennem en verden af autenticitet og følelser.

Lyt til EP’en her!

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com