Heartland Festival 2024 er klar med de første 12 navne på musikplakaten!

Foto: L’Imperatrice // Skyler Dahan

Heartland Festival har netop løftet sløret for de første 12 musiknavne, der skal sætte lyd til sommerens begivenhed ved Egeskov Slot på Midtfyn. Det imponerende lineup inkluderer internationale topnavne som The The, Keane, Rick Astley og Kasabian, der alle bidrager med deres unikke musikalske signatur.

The The, med den karismatiske Matt Johnson i front, vender tilbage efter 18 års fravær på dansk grund. Selv kalder forsangeren Matt Johnson nummeret “Heartland” for “formentlig den bedste sang, jeg har skrevet”, hvorfor de er et oplagt act på Heartland Festival! Men The The er ikke det eneste store international navn som er blevet annonceret, for festivalen får nemlig også besøg af selveste Rick Astley, kendt fra 80’ernes megahits som “Never Gonna Give You Up” og “Together Forever”. Hans seneste album Are We There Yet? og rækkevis af genindspilninger viser, at Astley stadig kan begejstre sit publikum.

De franske L’Imperatrice, som også lagde vejen forbi festivalen i 2022, vender tilbage igen til næste sommer! Denne franske gruppe leverede et af sommerens bedste koncerter, iført matchende kedel-dragter med et bankede hjerte, imens de satte alle festivalsgæsterne hofter i brand. Det var en meget mindeværdig koncert, hvorfor vi på redaktionen er meget glade for denne annoncering!

Kasabian, det energiske Leicester-rockband, og den erfarne liveartist Medina vil også sætte gang i publikummet. Coco O., kendt fra Quadron og nu solokunstner, vender tilbage med sin nye EP Sharing Is Caring, mens Den Sorte Skole med deres avantgardistiske lyddesign og visuelle shows lover en unik oplevelse. Indiepoppen er repræsenteret ved eee gee, også kendt som Emma Grankvist, der med sit andet album SHE-REX skaber en stemning af drømmende eftertænksomhed. Det album har vi endda skrevet en anmeldelse af, som du kan læse lige her: Dinosaurer og discorytmer genfødes i eee gee’s nye album SHE-REX. August Høyen, en af dansk musiks nye stjerner, og det rockende Kellermensch med deres Dostojevskij-inspiration, har allerede lagt vejen for et mangfoldigt lineup, der lover rigtigt godt for Heartland 2024!

Derudover kan man også finde Blæst og Keane på programmet!

Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com