fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 5

Foto: First Hate // Förgätmegej (pressebillede)

Januar måned lakker mod enden, og selvom kulden stadig hærger over Danmark, er der heldigvis en masse dejlige koncertoplevelser at se frem til i den kommende uge! På ugens anbefalingsliste er både boblende indie, Reggae celebration og en masse elektro! Så selvom det er koldt udenfor er musikscenerne varme og klar til at byde dig velkommen indenfor!

COUCOU CHLOE
COUCOU CHLOEs nyeste album, der omfatter samarbejder med kunstnere som Eartheater, 654AR, Matt Ox, og flere, skaber et eklektisk lydunivers. Med dybsindige tekster om alt fra romantik til tidens opfattelse lover koncerten en elektrificerende dansefest. COUCOU CHLOEs kaotiske optrædener har allerede erobret spillesteder over hele verden, og FEVER DREAM positionerer hende på den elektroniske trone. Forvent en intens koncert, hvor hendes musik og unikke kunstneriske vision forenes til en uforglemmelig oplevelse.
Dette siger artisten selv om albummet:

The inspiration behind the new music/project is life. The more you grow and understand living and the complexities of your emotions, the more you can express that. Almost everything I’ve experienced has become material for me to share.

Hvor: Lille Vega, København
Hvornår: Onsdag den 31. januar

The Jürgen clubs
Dyk ned i noget jacuzzi-rock og lad dig blive opslugt af den varme energi fra The Jürgen Clubs. Vi kan forvente en stor fest på torsdag, når det boblende indie rock-band, også kendt som jacuzzi rock-bandet, overtager Loppen. Hvis du ikke er den store fan af rock, behøver du ikke bekymre dig, fordi bandet bringer rockvibes til indie og ubekymrede subgenre! Deres musik er for alle, der engang imellem ønsker at være frie og ubekymrede for en enkelt nat. Sådan beskriver bandet deres egen stil:

Jacuzzi er for os lig med afslapning, sol, varme, palmer, badedyr og ikke mindst ferie. Man tager ikke sig selv så højtideligt, når man er på ferie. Man sænker paraderne, møder nye mennesker og drikker en ekstra cocktail, som får alle dine følelser frem sammen med de pinlige og akavede historier. Og netop dette er på mange måder indbegrebet af The Jürgen Clubs – derfor jacuzzi-rock
Bandet vil også være akkompagneret af all-girl-punk-rock bandet Smooch!

Hvor: Loppen, Christiania
Hvornår: Torsdag den 1. februar kl 20:30

New Things Live
Den kommende New Things Live Tour præsenterer et eklektisk lineup bestående af MALU, Alvah og GRETA, der vil turnere rundt i 11 danske byer her i februar og marts måned. Konceptet bag New Things Live er at introducere nøje udvalgte kunstnere med betydeligt musikalsk potentiale.
Alvah, en dynamisk kunstner fra Oslo, brød igennem i 2019 med debutsinglen “Precious Prey” og har siden etableret sig med sin karakteristiske fusion af art pop og R&B.
GRETA, kendt for sin banebrydende lyd, har netop udgivet albummet ‘Portals’, som allerede er blevet rost som et mesterværk af anmeldere og musikelskere.
MALU, med rødder i Korsika, præsenterer en organisk lyd kombineret med poppede melodier og 00’er-R&B fornemmelser.
Der vil være koncerter i Koldning, Albertslund, Aarhus, Vejle, Viborg, Aalborg, Odense, Sønderborg, Slagelse, Rønne og København.
Hvor: Kold Festival, Koldning
Hvornår: Torsdag den 1. februar

First Hate
I anledning til deres seneste EP, Down The Rabbit Hole, kan man opleve synthpop-pionererne First Hate i både Aarhus og København denne uge. Bag First Hate gemmer sig Joakim Wei Bernild og Anton Falck, to kunstnere, der siden 2013 har præget det københavnske kreative miljø, blandt andet med deres helt eget poppede og klub-agtige musikunivers.

Hvor: Store VEGA
Hvornår: Fredag den 2. februar

Bob Marley 79th birthday celebration
På lørdag fejrer vi, hvad der ville have været, kongen af reggaes 79-års fødselsdag. Bob Marley lever ikke længere, men de spor han har efterladt på denne jord, vil forblive anerkendte, og verden fejrer derfor stadig hans arv. Bob Marley var ikke kun en musiker, men også en aktivist, der engagerede sig i sociale og politiske spørgsmål, især i sit hjemland Jamaica. Han brugte sin indflydelse til at fremme enhed og kærlighed og kæmpede mod undertrykkelse og ulighed.
Ånden af Bob Marley lever stadig videre gennem hans families musik og hans bidrag til at øge synligheden af jamaicansk musik på verdensplan. I Pumpehuset fejrer vi ham med et stort og kærligt lineup, herunder: Bob Marley Tribute band live, Chapper, Pharfar, Kaka, Gad, Moonshine Movers, Chelang, Rudee Spice, Jah Bobby, Coco P, Nyah Bingi trommeslagere, Hafizi Crew og mange flere.

Hvor: Pumpehuset, København
Hvornår: Lørdag den 3. februar kl 19:30

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com