Se IDLES tage tyren ved hornene i deres nyeste single “Gift Horse”

Foto: IDLES // Daniel Topete (pressebillede)

Så er de tilbage igen! IDLES har netop udgivet deres nyeste single “Gift Horse” med hårde toner og en intensitet, der er svær at overgå

IDLES nyeste single “Gift Horse” øger intensiteten og skaber et hit, der ikke kan undvære det gennemtrængende trommespil, som skaber sangens hårde udtryk. “No joy ride fee, it’s free today / We don’t care what the people say” er et statement, der runger klart og sikkert ud til dansegulvene når deres lyttere hopper op og ned til “Gift Horse”. Bandet lægger sig stilmæssigt op ad deres tidligere sange med dens intensitet og en balanceret understrøm af groove. Sangen er akkompagneret af en musikvideo, som finder sted i et supermarked med alle samfundets mange karakterer og originaler. De surrealistiske billeder der toner over skærmen, matcher sangens toner og ikke mindst bandets image, når guitaristen Mark Bowen tager en mekanisk tyr ved hornene.

Forsangeren Joe Talbot leverer en som altid flot præstation, og udtaler om sangen: “Look at us go! Music and movement for you and yours. Be bold and ride us like the disco donkeys we are. Or at least watch our video.”

“Gift Horse” er en del af bandets næste album, TANGK, der udkommer den 16. februar. De har udsolgt KB Hallen, når de kommer til Danmark den 19. marts 2024, så nåede du ikke at få billet, kan du i stedet lytte til deres nyeste single lige her!

Tags:
Sarah Holmbo
sarahholmbo@bandsoftomorrow.com