Ugens Uimodståelige // Uge 7

Foto: Pil // Sebastian Stigsby (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er stedet, hvor du kan finde optænding til dansegulvet og danne dig et overblik over, hvad der rører sig herhjemme, men også udenfor vores lille land. Vi har skrevet en smule om vores tre yndlingsnumre fra denne uge, og så kan du ellers gå på opdagelse i, hvad der ellers er blevet tilføjet til vores ugentlige playliste

Aqyila- Bloom
Toronto-baserede Taahira Aquiyla Duff, bedre kendt som Aqyila, starter stærkt ud i 2024 med sin sang “Bloom”. Det var i 2021, at hendes første single “Vibe for Me (Bob for Me)” opnåede over 10 millioner streams globalt, hvilket indbragte hende en nominering til “Contemporary R&B Recording of the Year” ved JUNO Award. Denne gang vender hun tilbage med et håbefuld og let R&B-hit, der præsenterer innovativ og livlig produktion, glansfulde vokaler samt bevægende teksttemaer om søsterskab, selv kærlighed og introspektion.

Lyt til sangen her!

JVKE, Pink Sweat$
Bedre kendt som JVKE eller “the golden hour guy”, fik Jacob Dodge Lawson sin debut i 2020 under nedlukningen med videoer på TikTok, hvor han lavede hurtige sange. Efter at have samarbejdet med Charlie Puth og Galantis brød han for alvor igennem i 2022 med sangen “Golden Hour”. De fleste kender ham også for denne single, der trendede på alle sociale medieplatforme, optrådte i shows og film og har over en milliard afspilninger på Spotify! I øjeblikket er JVKE den 222. mest populære kunstner i hele verden, hvilket er imponerende, når man tænker på, at han startede sin karriere i 2020. Efter adskillige hits på TikTok er han tilbage med et samarbejde med Pink Sweat$“lavender”, en meget let R&B-lignende bop. Han synger om en pige, han kan lide, og som bruger lavendel parfume. Da lavendel har beroligende virkninger, kan han aldrig forblive sur på hende.

Lyt til sangen her!

Pil- Dæmon
Popstjernen Pil imponerer os endnu engang med sit nye album Hvis Du Tør At Drømme og hendes invitation til at danse med sine dæmoner. Det seneste album fortsætter denne trend med at levere en opløftende, melodisk og danseindbydende popoplevelse. Pils sange berører ofte emner, som mange kan føle sig isolerede med, men hendes unikke evne til at skabe et musikalsk fællesskab gennem både tekst og melodi gør, at lytterne kan genkende sig selv i hendes værker. Dronningen Af Månen kombinerer dybe emner og følelser, med opløftende og upbeat musik, man ikke kan lade være, med at danse til.

Lyt til sangen her!

Ugens Uimodståelige:
Aqyila– Bloom
AV AV AV– Grand Prix
Brimheim– Normies
Capark North– Heathens
Erika de Casier, They Hate Change– ice
Faye Webster– Feeling Good Today
Ghetts, Sampha– Double Standards 
Girl in red– Too Much
Jennifer Lopez– This Is Me…Now
JVKE, Pink Sweat$- lavender
Kelela– Happy Ending – A.G Remix
Kvarti– Forlod Dig
Little Simz– Fever
Marie Dahlstrom, Odeal– Nothing On You
Mary Middlefield– Heart’s Desire
Meltway– Nothing Is Real
Mount Kimbie– Fishbrain
Pil– Dæmon
Rangleklods– Song We Used To Play
Sara Fjeldvær– Meant To Love
Shygirl, SG Lewis– mr useless
Skinz– Chancen
The 1975– Now Is The Hour
USHER– Kissing Strangers
Yard Act, Katy J Pearson– When the Laughter Stops

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com